Apartman DanijelaZverinac - Otoci

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zverinac i regiji Otoci!
Opis objekta

U Zadarskom arhipelagu nalazi se otok Zverinac jedinstven među tisuću Hrvatskih otoka, obasjan suncem i okupan toplim Jadranskim morem koji svojim mediteranskim šarmom i netaknutom prirodom svake godine osvaja srca svojih posjetitelja. Otok na kojem prestaju brige i počinje predivan osjećaj slobode. Upravo na takvom mjestu nudimo usluge smještaja u našim apartmanima koji su suvremeno opremljeni i prilagođeni za boravak do četiri osobe u pojedinom apartmanu, a sastoje se od jedne spavaće sobe, kupaonice, kuhinje sa dnevnim boravkom te terase. Objekt je udaljen 5 minuta hoda do plaža koje su uglavnom betonske i prirodne, smještene u nekoliko uvala. Ne propustite osjetiti čari ovog predivnog Dalmatinskog mjesta koji će vas sa sigurnošću osvojiti. Srdačno Vas očekujemo!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Restoran: 200 m
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Osim najma smještaja kao besplatnu pogodnost nudimo piće dobrodošlice, te korištenje daske za jedrenje. Također, umjesto Vas vršimo rezervaciju i kupnju automobilske karte za trajekt.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Danijela
Danijela Skračić Oglašivač od 2013
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Danijela je pregledan 8627 puta od 12.04.2016.