Apartmani Vila RužicaŽaborić - Šibenik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Žaborić i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Žaborić, sunčana oaza mira! Dođi u uživaj!! Kuća obitelji Komadina, nalaze se u mjestu Žaborić kod Šibenika. . Kuća je novo izgrađena u tipičnom mediteranskom stilu od prirodnog bijelog kamena. Udaljena je od mora- plaže 20 m, (2 red od mora) od centra i centralne plaže 100 m. Dostupna je i pješčana plaža ud. 500 m. Kuća ima 6 apartmana kompletno opremljena s prekrasnim pogledima na more i obližnje otoke. . Apartmani sa 6 ležaja opremljeni su s dvije kupaonice i dvije terase. Ima besplatan wi-fi, besplatan vez za brod te besplatno parkirno mjesto(ponekad garaža). Posebnost: dva veza za brod, osobni vinogradi i maslenici, odlično vino i djevičansko maslinovo ulje, unikatni suveniri, ljubazni domaćini, 20m od plaže(betonske, šljunčane, pješčane). U maju mjesecu zbog svog položaja idealno za surfaše a u jesen za bicikliste. Apart. Marin2 pogodan za smještaj invalida. Posebno se dogovara pripremanje specijaliteta,

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija se plaća 30%kod rezervacije a ostatak na dan dolaska prilikom ulasku u apartman. Ne primamo kartice. Vrijeme dolaska u apartman je iza 14 sati a na dan odlaska apartman mora biti slobodan do 9 sati ujutro. Apart. mani nemaju ručnike i klime se posebno plaćaju. Za detaljnije informacije o rezervaciji kontaktirajte nas na e-mail ante. komadina@si. t-com. hr ili broj telefona 385 915293403 adresa:22000Šibenik-Žaborić Krapanjska 100
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 20 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Banka: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Željeznički kolodvor: 5 km
  • Zračna luka: 70 km
  • Marina: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 100 m
  • Disco klub: 17 km
  • Casino: 4 km
  • Nacionalni park: 27 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Ponuda obuhvaća besplatan vez za brod, parkirno mjesto(ponekad garaža), vanjski tuš, grill, piće dobrodošlice, mogućnost kupnje unikatnih suvenira i ulja na platnu. dječji krevetić, suncobran za plažu, Posebno se dogovara: pripremanje specijaliteta, originalno maslinovo ulje, vino, rakija, berba sezonskih plodova. 3 km od Žaborića je hotelsko naselje Solaris sa aqvaparkom kao i sa centrom za podmorsko ronjenje. , teniskim terenima. Šibenik najstariji hrvatskih grad udaljen je samo 5 km koji pruža bogatu kulturnu i gastronomsku ponudu. tržnicu ribe i povrća tijekom cijele godine sa festivalima(dječji festival, rok festival, garden festival, ultra festival, ). U blizini su i 3 nacionalna parka Krka, Kornati i Paklenica.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Vila Ružica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 27 komentara
Silůvky, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Vila Ružica, Srpanj 2017
Mi to svakako preporučujemo

Smjestili smo se u srpnju 2017. i nostalgično se sjećamo ovog odmora. Djeca su prvi put na moru - Žaborić je idealno mjesto za obitelji s malom djecom. Voljeli smo smještaj, lijepi, čisti, prostrani i dobro opremljeni. Vlasnici su vrlo dobri ljudi. Mi to svakako preporučujemo.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Šibenik, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Vila Ružica, Srpanj 2018
Miran smještaj

Ovdje smo bili prvu godinu, domaćini Ante & Ružica su vrlo ljubazni. Apartman je lijep i uredan i potpuno nov. More je čisto i ugodno. Svaki dan ispred apartmana dolazi kombi s pekarskim proizvodima i ribom. Smještaj i okolica je mirna i ugodna. Uz plažu se nalaze brojni kafići restorani i trgovine. Tko je željan mira i odmora jako je dobro mjesto za mir, odmor i uživanje. Nema buke i nereda. Mjesto je jako simpatično i lijepo za odmor i mir. Vrijedi probati pod svaku cijenu. Još puno puta mislim doći jer je jednostavno predivno i smirujuće. Najljepša oaza ikada.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Osobe s invaliditetom,
Zlín-Lužkovice, Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Vila Ružica, Kolovoz 2018
Cool, luksuz

Ovdje smo bili prvi put ove godine, a mi smo dobro. Bili smo iznenađeni prostranim, čistim i potpuno opremljenim apartmanom. Sve je novo i lijepo. Najviše nas je impresioniralo veličanstvenim pogledom na veliki balkon. Okolica stana je također čista i čista, sve je lijepo uređeno, sve ima svoje mjesto. Svakog jutra dolaze kolači ispred kuće, more je nekoliko koraka, plaže su čiste i more čisto! Samo luksuz. Gospođa Ružica i g. Ante su vrlo lijepe i prijateljske, uvijek uz savjetovanje i razgovor. U selu se nalaze dvije trgovine gdje možete dobiti sve što vam treba. Tamo smo bili toliko dobri da nismo otišli u Žaborić cijeli tjedan i toliko lijepih mjesta u blizini! (možda ću to učiniti sljedeći put!)

Preporučujem za : Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa Češki - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ružica Komadina Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Njemački, Češki, Slovački, Slovenski, Poljski, Ruski,
Više o domaćinu

Vlasnici Vile Ružice je Ante i Ružica. Vlasnici su na usluzi gostima 24 sata i veoma rado provode vrijeme sa njima. Uvijek će vas dočekati sa izvrsnom kavom i vinom te rado pričati o Hrvatskoj i Šibeniku. Odvesti će vas u maslenike i vinograde te pomoći vam grilati svežu ribu. Uživati ćete u Ružicinim umjetničkim slikama prekrasnih pejsaža.

Oglas Apartmani Vila Ružica je pregledan 52514 puta od 14.08.2015.