Sobe ŽaloTrpanj - Dubrovnik i okolica

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Trpanj i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Privatni smještaj Žalo nudi Vam sobe sa pogledom na more u kući na rivi. Udobne i ventilirane sobe posjeduju vlastite privatne balkone sa stolovima za ručavanje. Na raspolaganju je velika, potpuno opremljena, klimatizirana kuhinja sa odvojenim frižiderima i ormarićima sa vlastitim posuđem i priborom za jelo, te osnovnim začinima za kuhanje i doručak koji su uključeni u cijenu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Napomene: Jedna kupaonica dolazi na dvije sobe. Imajte na umu da se zajednički prostori redovno dezinficiraju i opskrbljeni su čistilima i svom nužnom galanterijom. Prilikom rezervacije dviju soba istodobno sa privatnom zajedničkom kupaonom dogovaramo poseban popust. Kuća je u zoni zabranjenog dužeg parkiranja, ali samo par metara niz ulicu je besplatan javni parking. Vrijeme dolaska u smještaj je iza 14 h, a odlaska do 10 h ujutro.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 20 m
  • Trgovina: 90 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Pošta: 90 m
  • Benzinska crpka: 12 km
  • Marina: 10 m
  • Sportske aktivnosti: 40 m
  • Disco klub: 1.2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U kuhinji se, osim svog posuđa za kuhanje i pripremu hrane, nalaze osnovni začini za kuhanje (ulje, brašno, šećer, papar, sol), te kava, čajevi i žitarice za doručak. Osigurani su ručnici u sobama, dodatna posteljina i deke. Posebno je pripremljena i mapa mjesta sa vodičem kroz znamenitosti Trpnja. WIFI pristup je besplatan. U kupaonicama su osigurani tekući sapun, deterđent za ručno pranje odjeće te dezinfekcijska sredstva. Osigurani su kutija za prvu pomoć i glačalo sa stolom.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Sobe Žalo
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
N/A, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Sobe Žalo, Srpanj 2016
iznenađujuće smještaj

Ja sam ovdje već tjedan dana sa svojom ženom i imao nevjerojatan put! Prvo, vrijeme je bilo iznenađujuće, drugo mjesto smještaja je savršen - samo nekoliko metara od morske strane s najviše prekrasnim pogledom. Uživao sam toliko kave u jutro na balkonu s pogledom na more. Ono što sam uživao najviše je caffe bar malo ispod jedne smještajne jedinice - koja je bila vrlo korisna, dok sam čekao svoju ženu oblačiti se :). Iako, kupaonica se dijeli s još jednom sobom, nikad nisam čekao goste iz druge sobe, pa sam didn 't ni primijetio da smo dijeliti kupaonicu. Također, kupaonica je očistio od strane vlasnika na dnevnoj bazi, tako da je sve bilo savršeno čisto. Na kraju, ja jako preporučiti ovaj smještaj :)

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Sobe Žalo, Lipanj 2016
Predivno!

Nedavno smo boravili u Žalu i bilo nam je divno. Soba je lijepa i udobna i baš smo se pošteno naspavali. Uživali smo u predivnom pogledu sa balkona! Kuhinja je lijepo organizirana i svidjelo mi se šta imamo odvojen vlastiti pribor i pogotovo kafu i sve za doručak. Sve je vrlo uredno, mirišljavo i čisto. Plaža je minut od kuće, sve je u par metara. Sigurno ćemo doći opet!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Miho Ferri Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Sobe Žalo je pregledan 13440 puta od 07.06.2016.