Apartmani BartolTrogir - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Trogir i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartmani Bartol se nalaze na otoku Čiovu, samo 400m hoda od centra Trogira. Moderno dizajnirani nalaze se na prvom katu samostojeće kuće s balkonom i pogledom na more. Imamo dva apartmana (2 2). Apartmani imaju sličan interijer koji se sastoji od spavaće sobe s ležajem za 2 osobe, kupaonice, kuhinje sa stolom za blagovanje i dnevnog prostora s kaučem na razvlačenje za 2 osobe. Oba apartmana su opremljena LCD TV, SAT TV, klima uređajem i besplatnim bežičnim pristupom Internetu. Besplatan parking za sve naše goste je uključen. Apartmani su okruženi prekrasnim borovima i imaju balkon s pogledom na Jadransko more. Ispred apartmana, imamo vrtne stolice i stol gdje gosti mogu sjediti i uživati ​​u pogledu na more. Svi gosti mogu koristiti grill / roštilj na prednjoj terasi pored apartmana. Da biste došli do prve stjenovite plaže potrebno je 2-3 minuta hoda. Druga najbliža je šljunčana plaža, 10 minuta hoda od naših apartmana. Mi smo idealno mjesto za Vaše ljetovanje i obilazak Dalmacije!!!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in je 14:00 h. Check out je 10:00 h. Broj dana koji želite rezervirati nije ograničen. Izmjena gostiju je fleksibilna. Akontacija iznosi 20% cjelokupnog iznosa koju je potrebno uplatiti na naš devizni račun u eurima (eventualne troškove transfera novca od strane banke gost snosi sam). U slučaju otkaza rezervacije ili nedolaska gosta, akontacija je nepovratna. Uplatom akontacije potvrđuje se i rezervacija. Ostali dio iznosa gost plaća direktno u gotovini prilikom dolaska u apartman. Za svaku rezervaciju gostu se uredno ispostavlja račun. Također, uzimamo sigurnosni depozit (100 euro) koji uredno vraćamo prilikom odlaska gostiju ukoliko nije došlo do određene štete u apartmanu. Od naših gosti se očekuje da poštuju kućni red.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 200 m
  • Banka: 300 m
  • Pošta: 300 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Autobusni kolodvor: 400 m
  • Željeznički kolodvor: 15 km
  • Zračna luka: 3 km
  • Marina: 300 m
  • Sportske aktivnosti: 300 m
  • Disco klub: 200 m
  • Casino: 200 m
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Besplatan pristup za naše goste: parking, klima uređaj, SAT TV, Internet, grill, ručnici i posteljina (izmjena svakih sedam dana). Ukoliko je potreban transfer iz zrakoplovne luke Split do apartmana i natrag, možemo Vam pomoći u vlastitom aranžmanu po razumnoj cijeni. Također, imamo dvije bicikle za iznajmljivanje. Moja obitelj živi u kući do apartmana tako da Vam možemo izaći u susret osobno, telefonski ili on-line - ovisno o tome što gost želi. Svakog gosta osobno dočekamo i dajemo im ključeve apartmana i uzimamo potrebne podatke za prijavu gostiju. Kućni ljubimci nisu dopušteni.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Bartol
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 6 komentara
London, Velika Britanija
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Svibanj 2015
Opuštajući tjedan u apartmanu Bartol

Imali smo vrlo opuštajuće tjedno u stan Bartol. Stan je prostran, udoban, čist i balkon imala lijep pogled na more. Bilo je jako dobro mjesto, mirno, lako hoda do starog grada i lako hodati s nekim lijepim plažama. Josipa i Nenad bili su vrlo prijateljski i korisni - puno ti hvala! To je velika apartmana u velikom mjestu, a mi bi ga preporučujemo svakome tko želi posjetiti Trogir.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Berlin, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Listopad 2015
toplo gostoprimstvo, velika mjesto

Stan je bila nevjerojatna. Točno kako smo zamislili. Proveli smo tjedan dana Trogiru s našim 10 mjeseci stara beba. Josipa i Nenad nam je ponudio i dječji krevetić. Mjesto je idealno, jer možete prošetati do centra Trogira i provjeriti jahte i imaju večeru. Plaža među apartmana je također lijepo. Balkon je tako lijep :-) Samo savršen. Hvala vam Josipa & Nenad!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Chicago, Sjedinjene Američke Države
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Rujan 2015
Lijep obitelj i divne domaćini!

Njihov stan točno onako kako je opisano. Velika pogled na more s balkonom i velikom mjestu. Pješačka udaljenost do Trogira i plaža na Čiovu. Nenad me pokupio iz zračne luke za malu naknadu, što je jeftinije od ugovorene Taxi cijenama. Također mi je opremljen velikim putovanja i razgledavanje informacije o Trogiru. Lijep obitelj i divne domaćini! Vrlo susretljiv!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Josipa Radenković Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Hi ! We are traditional croatian family that live in a beautiful town Trogir on Adriatic sea. My husband Nenad and I have two children, boy Bartol and girl Klara. Nenad\s father Petar is also living with us. We live in a house next to the apartment so we can be very helpful and fast in guests requests. As a family we love to travel and spend time bicycling in nature. When we travel we are very active, want to see everything but also having a quiet dinner in the end of the day is much appreciated. Our motto is to live your life to the fullest.

Oglas Apartmani Bartol je pregledan 12265 puta od 01.06.2014.