Apartman AmoreSplit - Split i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Uredan i prostran trosoban apartman nalazi se u neposrednoj blizini plaže Žnjan (cca 100m). Apartman je osuncan i svijetao. Isto tako, u neposredoj blizini (cca50m) nalazi se dućan. Do centra grada vrlo lako se može doći busevima. Autobusne stanice su jako blizu apartmana. Najbliža je cca 50m od apartmana.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ukoliko gost otkaže u roku od dva tjedna i više vraća mu se puni iznos akontacije. Ukoliko gost otkaže u roku od 13 do 7 dana vraća mu se 50% iznosa akontacije. Ako pak gost otkaže u roku manjem od 7 dana, iznos akontacije se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Amore
Marianne Morić Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Španjolski, Francuski,
Više o domaćinu

Dragi gosti, dobrodošli u naš obiteljski apartman. Kao domaćini možemo Vas ugodno dočekati na hrvatskom, njemačkom, engleskom, francuskom i španjolskom jeziku. Vrlo rado ćemo Vam olakšati sve probleme i riješiti sve Vaše dileme. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja vezana uz apartman, grad, regiju. Radujemo se Vašem dolasku!

Oglas Apartman Amore je pregledan 5650 puta od 26.06.2021.