Sobe MandićŠibenik - Šibenik i okolica

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Šibenik i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Luksuzne sobe s terasom smještene su u privatnoj kući s velikom okućinicom. Sobe su smještene u malenom selu Gorišu, u Nacionalnom parku Krka. Objekt se nalazi 15 km od grada Šibenika, 15 km od grada Drniša, te 6 km od glavnog ulaza u Nacionalni park Krka. Do mora automobilom ima 10 minuta vožnje. Nacionalni parkovi Plitvička jezera i Kornati, te gradovi Zadar i Split su udaljeni sat vremena vožnje. Jedinstvena lokacija pruža idealno središte za istraživanje ove predivne regije. Područje je bogato stazama koje omogućuju dugačke štenje i vožnje biciklom, te planinarenje uz kanjon rijeke Krke. Područje je bogato prirodnim ljepotama i arheološkim nalazištima.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervaciju je potrebno potvrditi minimalno tjedan dana prije dolaska. Najam smještajne jedinice plaća se gotovinom po dolasku. Idealno vrijeme dolaska je iza 14:00 sati, a vrijeme odlaska do 12:00 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 15 km
  • Plaža: 15 km
  • Trgovina: 3 km
  • Restoran: 3 km
  • Benzinska crpka: 9 km
  • Nacionalni park: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Sobe Mandić
Zvjezdana Mandić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Više o domaćinu

Ne volim previše govoriti sama o sebi, već prepuštam drugima da to učine umjesto mene :)

Oglas Sobe Mandić je pregledan 5715 puta od 01.04.2017.