Apartman Garden ResidencePodstrana - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Podstrana i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartman Garden Residence se nalazi udaljen svega 350 m od mora i prekrasnih pješčanih i šljunčanih plaža u Podstrani. Smješten u mirnom dalmatinskom okruženju u neposrednoj blizini svih turističkih atrakcija posebice poznate Dioklecijanove palače koja je pod UNESCO zaštitom, u centru Splita. Glavni autobusni kolodvor, željeznički kolodvor i autobusni terminal su samo 10 minuta udaljeni od našeg apartmana. Povezani smo vrlo frekventnom lokalnom autobusnom linijom sa centrom Splita. Također smo dobro povezani brzom cestom za Trogir 25 km i Omiš 6 km. Zračna luka Split udaljena je 25 km. Apartman je moderno dizajniran i opremljen svim potrebnim sadržajima na raspolaganju turistima. Naša prednost je autentičan roštilj koji je otvoren tijekom cijelog vašeg boravka. Prekrasan vrt s garniturom za sjedenje pruža lijepu, mirnu i intimnu atmosfera punu mediteranskog zraka. I napose treba napomenuti da ste jedini gosti u našem objektu i privatnom posjedu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Uplata akontacije u iznosu 30% na bankovni račun, ostatak prilikom dolaska u gotovini
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 300 m
  • Ljekarna: 300 m
  • Pošta: 300 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Mogućnost najma bicikla uz nadoplatu. Piće dobrodošlice uključeno u cijenu. Apartman ima i prostor za skladištenje bicikli, a u apartmanu su turističke mape, brošure i prospekti. Posjedujemo privatni parking koji je za nađe goste besplatan. Nudimo i besplatno klima uređaj i besplatan Wi-Fi i perilica rublja. Moguć je boravak kućnih ljubimaca uz prethodni upit. Najbliži supermarket udaljen je samo 250 m od našeg objekta. Spa centar i teniski teren su vrlo blizu. Blizina sportskih sadržaja: body i fitness centar 300m, bicilistička staza od samog apartmana do Gornje Podstrane, golf teren, nogomet, tenis... U neposrednoj blizini su i uslužni sadržaji: caffe barovi, fast fod, tabac, novine, slastičarnica, voćara, ribarnica, samoposluga, pekara, fitness i body centar. Apoteka, liječnik, frizer 400m.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Garden Residence
Jasminka Jurašin Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Garden Residence je pregledan 2906 puta od 15.03.2017.