Apartman OscarLošinj Mali Lošinj - Otoci

cijena od € 80 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Lošinj Mali Lošinj i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Oscar idealni su za 4 osobe u sva godisnja doba (klima za grijanje i hladjenje te kalijeva pec). U apartmanu se nalaze dvije spavace sobe te prostrani dnevni borovak s potpuno opremljenom kuhinjom. Kupaona je takodjer prostrana te sadrzi perilicu rublja. Nalazi se u mirnom djelu grada udaljenom od centra svega par minuta hoda. U blizini se nalazi supermarket, kafici i restorani. Plaza je udaljena 5 minuta hodom. Na raspolaganju je i natkriveni dio terase te rostilj. Apartman je idealan za starije i osobe s invaliditetima. Kucni ljubimci su dobrodosli. Dobrodosli su i gradjevinski radnici, ribolovci te osobe koje dolaze na par ili vise dana uzivati na Losinju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Odlazak do 10 sati ujutro a dolazak od 14 sati.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Oscar
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Travanj 2021
Sve odlično, preporuka!

Odlično uređen apartman za komotni smještaj, prostran i ugodan prostor koji pruža i privatnost. Dodatna prednost je terasa u sklopu apartmana sa zidanom kamenom peći za pripremu roštilja i ugodno druženje uz vatru. Blizina centra Malog Lošinja. Vlasnica ugodna i komunikativna. Zbog svega navedeno produžilo smo boravak u odnosu na prvi plan. Svakako preporuka.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Veljača 2021
Prekrasan stan u centru Malog Lošinja

Ovo je lijep, prostran i ugodan stan u samom centru Malog Lošinja. Nedavno je preuređen pa je besprijekoran. Domaćica, gospođa Marija vrlo je ljubazna i izuzetno korisna, pomagala nam je savjetima, čak je i obilazila grad. Sam Lošinj oduzima dah, posebno smo cijenili mogućnost dugih šetnji uz cijenu cijene. Ne odlazite bez posjeta muzeju Apoksiomen na samo nekoliko metara od apartmana! Svakako bih preporučio ovaj apartman kao savršeno mjesto za vaš odmor!

Preporučujem za :
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Marija Domazet Toic Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Oscar je pregledan 19099 puta od 20.11.2020.