Apartmani HarmoniaKonavle - Dubrovnik i okolica

cijena od € 130 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Konavle i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani u mirnom dijelu Konavala. Kuća se nalazi u Čilipima ne više od 25min vožnje od Dubrovnika i 10min od ribarskog gradića Cavtata. Lokacija je okružena šumom čempresa i bora, i skrivena od pogleda nalazi se u samom srcu prirode. Idealan odmor za obitelji sa djecom, i starije. Apartmani od 55-85m2 nude: jednu sobu sa bračnim krevetom, dnevni boravak sa kaučom i pomočnim ležajem, klima uređajem, te u potpunosti opremljenim kuhinjama, blagovaonicama, i luksuznim kupatilima. U sklopu većeg apartmana je i veliki balkon sa kojeg puca pogled na netaknutu šumovitu okolinu. Iza kuće, u miru čempresa, nalazi se veliki bazen sa teracom i sunčalištem - gdje je moguće uživati na suncu i šumovima prirode. U neposrednoj udaljenosti nalaze se netaknute konavoske stijene - koje na više lokacija omogućavaju uživanje u biserno plavom Jadranskom moru, a za one koji vole uživati u dugim šetnjama - okolica nudi poučne šumske staze i romantiku starih sela. Dobro došli!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje odmah po dolasku punog iznosa; ili u sličaju rezervacije - potrebno je uplatiti 30% ukupne cijene boravka (stronacija smještaja uz povrat novaca - moguća do 15 dana prije dolaska)
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 1 km
  • Plaža: 1 km
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Benzinska crpka: 2 km
  • Zračna luka: 3 km
  • Sportske aktivnosti: 3 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Harmonia
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Žiar nad Hronom, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Harmonia, Srpanj 2015
JAKO DOBRO!

Marija je jako lijepo i korisno osoba. Ona može govoriti 2 ili 3 jezika. Velika, lijepa kuća s lijepom, čistom bazenu. Nijemi ambijent i divno nebo plavo more. Apartmani su luksuzno s klimom i wifi i Marija je jako veliki plus za vaš ugodan odmor :).

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
message for Magda

Dear Magda and familly,thank you for a nice comment.It was pleasure to be four days with you all!Best regards from Marija!

Prievidza, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Harmonia, Srpanj 2015
Najviše brine domaćica u cijeloj Hrvatskoj

Mi smo bili idući u Hrvatskoj za 12 godina, ali nikad nisam susreo s takvim stavom. Znači savršenu jedan! Prvu noć smo došli, imali smo večeru poslužuju u frigde za obje obitelji. Kuća je velika i otvorila tako se bazen. Sve je tako novo i luksuzno. Marija je bila i vrlo ljubazni i velikodušni osoba. Možete čak i igrati na glasoviru usred noći! : D (koji je u stanu).

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Odgovor domaćina
poruka za Monika

Što lijepa stvar !! ja sam tako ponosna i happy.Meny poljupci svima you.Rgds, Marija!

Marija Stojanovic Oglašivač od 2015
Govori:
Engleski,
Više o domaćinu

Hello, ja sam Marija! Zivim u Cilipima predivnom mjestu u blizini Dubrovnika. Po prvi puta, ove godine, moj dom je otvoren za goste koji zele uzivati u miru, zelenilu i tisini. Apartmani Villa Harmonia vam zeli dobrodoslicu, a ja cu se potruditi da Vas odmor ucinim ljepsim i ugodnijim.

Oglas Apartmani Harmonia je pregledan 8060 puta od 22.06.2015.