Vila Pearl of AdriaticDrvenik Mali - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Drvenik Mali i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Pearl of Adriatic se nalaze na malom otočiću Drvenik mali u blizini grada Trogira,apartmani su smješteni u prekrasnoj uvali Vela RIna 10 metara od mora. Obilježeni jedinstvenom tišinom I ljepotom ovoga otoka. U blizini apartmana se nalazi restoran a okupati se mozete na pješčanoj plaži koja oduzima dah. U ponudi imamo tri apartmana,jedan apartman sa dvije odvojene sobe za 4+1 osobu,te dva jednosobna apartmana za 3+1 osobe. Sva tri navedena apartmana opremljena su kuhinjom,wc-om,satelitskom televizijom I klima uređajem. Otok Drvenik Mali se 45 minuta vožnje gradom od povijesnoga grada Trogira,vaš automobile možete ostaviti u Trogiru ili povesti automobile na otok ali zbog veličine otoka to nije ni potrebno. U ponudi imamo turistički obilazak otoka sa jahtom(nije ukljuceno u cijenu). Ako želite odmor bez stresa,pogledom u prekrasno plavo more I nebo,I odmor koji se ne može mjeriti novcem,posjetite nas. Otkrijte nešto neotkriveno uz Apartmane Pearl of Adriatic

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši po dolasku rezervacije primamo na mail uz akontaciju od 10 posto,vrijeme dolaska ovisi o plovidbi trajekta.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 40 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U ponudi osim zasebnih smještajnih jedinica imamo mogućnost iznajmljivanje cijele kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Vila Pearl of Adriatic
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Berlin, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Srpanj 2014
Sama najbolje mjesto!

Ovdje smo bili tri tjedna i bili potpuno sretni da imamo mogućnost da boravimo u tako lijepom mjestu i upoznali Božu i njegovu obitelj. More je apsolutno čisto.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Turiste bez auta,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Boze Zekic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Vila Pearl of Adriatic je pregledan 18398 puta od 14.03.2014.