Apartmani AnikaČiovo Okrug Gornji - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Čiovo Okrug Gornji i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani Anika 1 i 2 nalaze se na otoku Čiovu u mirnom predjelu svega 50m udaljenosti od mora. Objekt se nalazi na 5 minuta hoda od prvih restorana, trgovina i zabavnih sadžaja. Apartmani se nalaze na 2. katu za koji gosti imaju poseban ulaz. Svaki se apartman sastoji od dvije spavaće sobe i kupaonice. Obje sobe su klimatizirane te imaju izlaz na terase sa pogledom na more i šumu. U sobama se nalazi i TV zajedno sa satelitskom televizijom te neograničenim pristupom internetu. Svaki apartman ima i svoju kuhinju koja je opremljena priborom za jelo za 6 osoba, hladnjakom, kuhalom za vodu, pećnicom i svime što je u kuhinji potrebno. Gosti apartmana u cijenu imaju uključen i parking. Na raspolaganju Vam je paviljon pod kojim se nalazi grill te veliki stol za 12 osoba idealan za zajedniče obroke i druženja. Pod paviljonom se također nalazi i ljuljačka, te mala ljuljačka za djecu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Molimo Vas da u opis modela plaćanja navedete datume boravka te prezime, a akontacija je u iznosi 30% ukupne cijene boravka. Vrijeme dolaska je iza 14:00h, a odlaska najkasnije do 10:00h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Šaljemo pismenu potvrdu rezervacije (voucher)
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 400 m
  • Restoran: 400 m
  • Zračna luka: 10 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Anika
Ines Petrović Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dragi gosti, nadam se da ćete u našim apartmanima i na predivnoj hrvatskoj obali provesti naljepše ljetne trenutke :)

Oglas Apartmani Anika je pregledan 11433 puta od 19.01.2020.