Apartmani MaslinaBožava (Dugi otok) - Otoci

cijena od € na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Božava (Dugi otok) i regiji Otoci!
Opis objekta

Vrlo luksuzan apartman, suverenog uređenja, koji će vam odati osjećaj kvalitete i visoke uređenosti. Kompletno i suvremeno opremljeni apartmani u mirnom predjelu Božave, smješteni blizu mora; Objekt se nalazi 2 minute hoda do centra te 5 minuta hoda do plaže. Luksuzni apartman ima 90 m2. Kuhinja koja je napravljena u visokom sjaju. kompletno opremljena:mikrovalna, pečnica, kuhalo za vodu, moderni frižider i t d. Soba je uređena u ljubičasto- bijelom tonu s visoko kvalitetnim namještajem. Wc sadrži dizajnerske pločice, masažnu kabinu, prostrano ogledalo, wc školjku, bide i ormariće kraj ogledala. Dnevni boravak je prostran i osigurava ugodnu atmosferu što zbog lijepog namještaja tako i zbog Lcd televizije s raznovrsnim programima. Terasa ima prekrasan pogled na vrt, Cijeli objekt je pokriven s kvalitetnom internetskom vezom (wi- fi ), naravno koji je besplatan. Dođite i samo jednostavno uživajte u miru, ljepoti i luksuzu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Mogućnost plaćanja na račun domaćina unaprijed ali i plaćanja prilikom boravka u apartmanu. S tim da postoji akontacija u iznosu 25% od ukupne cijene boravka. Check in je od 12:00 sati pa nadalje a check out je do 11:00 sati. Hvala na razumjevanju.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 50 m
  • Trgovina: 50 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 80 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Marina: 80 m
  • Nacionalni park: 35 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Dragi gosti želimo Vam ponuditi ne samo lijep odmor nego nezaboravno iskustvo. Kao mogućnost Vam nudimo odlazak na ribolov sa mrežama, naravno degustiranje ribe spremljene na domaći način to će vam sigurno ostati u siječanju. Nudimo vam i kupnju domaćih proizvoda po niskoj cijeni kao što je domaće maslinovo ulje, povrće itd. U svakom trenutku smo tu za Vas, samo nam dođite i udahnite ljeto na domaći način.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Maslina
Marin Jerić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski,
Više o domaćinu

Što reći zanimljivo. Radim kao Menadžer u Svpetrvs hotelina u Supetru na Otoku Braču. Magistrirao Ekonomiju u Rijeci. Smjer Međunarodno poslovanje - Poslovna ekonomija. Imam 29 godina i uživam radeći s ljudima, moram priznati da me to hrani. Biti ćemo Vam najbolji domaćini samo nam dođite. Lijep Pozdrav

Oglas Apartmani Maslina je pregledan 8991 puta od 31.08.2015.