Villa Iva GrubineImotski - Split i okolica

Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Imotski i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Udobna kuća za odmor nalazi se na velikom (4500 m2) imanju u idiličnom krajoliku srednje Dalmacije, u blizini grada Imotskog koji je poznat po Crvenom i Modrom jezeru. Kuća se sastoji od dvije odvojene stambene jedinice koje su moderno dizajnirane i namještene. Jedna jedinica se nalazi u prizemlju i sastoji se od tri sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaonice, wc-a i verande. Druga jedinica se nalazi u potkrovlju sa dvije sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, kupaonicom i velikom terasom. Najniža visina stropa gornjeg kata je 200 cm u dnevnom boravku. Povezane su vanjskim stubištem. S terasa se pruža pogled na grad Imotski koji je poznat po Crvenom i Modrom jezeru. Na južnoj strani kuće nalazi se veliki bazen, roštilj i dječje igralište. Makarska rivijera udaljena je 15 minuta vožnje automobilom, a Imotski 5 km. Grubine vam mogu ponuditi tipičan odmor u Dalmaciji. Ovo područje nalazi se u blizini obale Makarske rivijere koja je daleko najpopularnija u Dalmaciji.

  • Kapacitet: 10 osoba
  • Površina: 200 m2
  • Okućnica: 4500 m2
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši bankovnom transakcijom, poželjno preko Revolut računa. 35% iznosa se plaća nakon rezervacije nakon čega se rezervacija smatra važećom. 35% iznasa se plaća 60 dana prije dolaska. 30% iznosa se plaća 30 dana prije dolaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gostima koji otkažu rezervaciju najmanje 30 dana prije dolaska biti će vraćen ukupni iznos rezervacije. Gostima koji otkažu rezervaciju između 14 i 30 dana prije dolaska biti će vraćeno 35% uplaćenog iznosa. Gostima koji otkažu rezervaciju manje od 14 dana prije dolaska ili se ne pojave na dogovoreni dan dolaska se ne vraća novac.
Udaljenost od objekta
  • More: 22 km
  • Restoran: 15 km
  • Ljekarna: 40 km
  • Pošta: 100 km
  • Autobusni kolodvor: 100 km
  • Zračna luka: 100 km
Dodatni sadržaji
Dvorište i okolina kuće je prekrasno uređena sa travnjakom i vrtom, sa puno zelenila i svijeća. Igralište za dijecu, mjesto za roštilj i druženje kao i mjesto za zabavu su sastavni dio ponude.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Villa Iva Grubine
Mirko Žužul
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Villa Iva Grubine je pregledan 3956 puta od 01.04.2023.