Villa Pauk 8 PersonŽižanj - Otoci

Opis objekta

Villa Pauk za 8 osoba se nalazi na otoku Žižnju (odmah iza Pašmana) i udaljena je 30 minuta od Nacionalnog parka Kornati. Zemljište je veličine 4500 m2 i pruža mogućnost ekskluzivnog i romantičnog odmora turistima koji vole mir, tišinu i privatnost. Prvi susjed je udaljen oko 400 metara. Na raspolaganju je privatna kamena plaža s vlastitim molom a za djecu i neplivače nalazi se manji bazen s morskom vodom i velikim slamnatim suncobranom. Kuća ima 3 spavaće sobe-dvije s bračnim krevetom a jedna s 4 odvojena kreveta, a u dnevnom boravku ima također kauč na razvlačenje. Kuća ima solarnu električnu energiju koja napaja 2 frižidera i tekuću vodu iz spremnika. Rustikalna zidana kuhinja spojena je s dnevnom sobom u kojoj se nalazi kamin. Na velikoj natkrivenoj terasi nalazi stol za objede i kartanje. Zidani vanjski roštilj se nalazi na jednoj od 4 terase.

  • Kapacitet: 10 osoba
  • Površina: 120 m2
  • Okućnica: 3000 m2
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije, treba se uplatiti 50 % akontacije od ukupnog iznosa. Deposit od 300 eura se uzima prilikom dolaska, a vraća se zadnji dan ako je kuća ostavljena u čistom i neoštećenom stanju. Cijena je za 8 osoba-a svaka osoba ekstra se plaća10 eura dnevno više. Psi su dozvoljeni uz nadoplatu od 10 eura dnevno, ali uz prethodni dogovor.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
U cijenu najma je uključen privoz na otok i s otoka. Mogućnost dnevnih izleta do Kornata(koji su udaljeni 30-45 min vožnje) kao i izleta na kopno. Parking je u Pakoštanima(na čuvanom gradskom parkiralištu koje se naplaćuje) ili na našem parkiralištu. Postoji mogućnost da vam se dostavlja hrana market-brodom.
Prikaz na karti
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Vedrana Mlinar Oglašivač od 2012
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Češki, Slovenski,