Apartmani NikeZaostrog - Split i okolica

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Zaostrog i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Pozivamo vas da Vaš odmor provedete u Apartmanima Nike, smještenim u lijepom Dalmatinskom mjestu Zaostrog. Kuća se nalazi odmah uz plažu i more, ima 3 apartmana i 9 soba. Svi apartmani i većina soba imaju pogled na more s balkonom. Unutar objekta se nalazi i restoran u kojem gosti mogu uživati u u vrhunskoj ponudi jela i pića i kvalitetnoj usluzi našeg osoblja. Pristup bežićnom internetu je neograničen. Parkirno mjesto je osigurano. Velika šljunčana plaža sa ribljim restoranima i pizzerijom nalazi se 100 metara od vile. Uzduž obale se proteže pješačka staza dugačka 5 km za one koji uživaju u dugim šetnjama, trčanju ili vožnji biciklom. Zaostrog je kao stvoreno mjesto za Vaš ugodan obiteljski odmor, a svojim idealnim geografskim položajem prikladna je za jednodnevne izlete u obližnje gradove, unutrašnjost ili na otoke; Dubrovnik (110 km), Mostar (85 km), Makarska (30 km), Split (90 km), svetište Međugorje (70 km), kao i otoke Korčulu i Hvar.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna taksa nije uključena u cijenu 1. 6. - 30. 9. - Odrasli: 1 €/noć, Djeca (12-18 godina): 0. 5 €/noć Ostali mjeseci - Odrasli: 0. 8 €/noć, Djeca (12-18 godina): 0. 4 €/noć Za boravak kraći od 3 dana cijena se uvećava za 30% Cijena parkirnog mjesta po vozilu je 3€/noć (7 i 8 mjesec) Dodatno čišćenje naplaćuje se 35€ Cijena doručka iznosi 4€, a večere 6. 5€ po osobi Ručak poslužujemo \A la carte\ Doručak poslužujemo u vremenu od 8:30 do 10 sati a večeru od 18 do 21 sati
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 800 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 8 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Pošta: 800 m
  • Benzinska crpka: 8 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Naš restoran Vam nudi bogat izbor poznatih kvalitetnih vina i hrane. Vrhunska ponuda i kvalitetna usluga našeg osoblja učinit će vaš boravak nezaboravnim. Restoran ima 44 sjedeća mjesta koliko ima i vanjska terasa koja ima direktni pogled na more. Posebno smo ponosni na gastronomsku ponudu naše kuhinje. Zahvaljujući umješnosti vrhunskog kuhara u restoranu se svakodnevno nude sve vrste mesnih i ribljih specijaliteta, a uz primamljive menije tu su i raznovrsna jela po narudžbi. U ponudi restorana su brojne vrste pizza, hladnih salata, rižoti, paste, kao i razne vrste deserta. Vaš boravak učinit će još ugodnijim činjenica da je restoran klimatiziran te da posjeduje veliku terasu koja pruža prekrasan pogled na more.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Nike
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Soba+1, Kolovoz 2015
Bas lijepo!

Zahvaljujemo vam se na divnom gostoprimstvu I brizi koju ste nam pruzili.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Vesna Kosović Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Češki, Poljski,
Oglas Apartmani Nike je pregledan 29240 puta od 10.02.2014.