Vila KajaZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 90 na noć
Opis objekta

Vila Kaja se nalazi se u mirnom sjevernom dijelu Zagreba. Suvremeno opremljena kućica sastoji se od 2 spavaće sobe, kupaonice i kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom. Ugodan planinski zrak s obližnje Medvednice čini ovaj objekt pravom zelenom oazom mira! Idealno za obitelji s djecom. Apartman se nalazi svega 5 minuta automobilom od centra Zagreba. Ukoliko se odlučite za javni prijevoz, pješice ćete stići za 10-ak minuta do okretišta Mihaljevac odakle će vas tramvajska linija br. 14 za 10-ak minuta odvesti do glavnog zagrebačkog trga, na Trg Bana Jelačića. Vila Kaja osigurava neograničeni bežični internet. Sve potrebno je na raspolaganju u kući. Imate cijeli prostor za sebe!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
SVe po dogovoru. Self check in
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
besplatno otkazivanje 14 dana prije dolaska. Onda 50 % rezervacije.
Udaljenost od objekta
Dodatni sadržaji
Kuća je smještena u mirnoj ulici te predstavlja idealan spoj mira i tišine nadomak živahnog zagrebačkog centra. Blizina restorana: restoran Okrugljak, Šestinski lagvić, Stari Puntijar, Pizzeria Papavero. Pogled na Medvednicu i Sljeme koje nudi brojne sadržaje za skijaše, snow boardere i planinare ili šetače uz mogućnost okrijepe u domaćoj hrani lokalnih restorana. Jedinstveni doživljaj vožnje novom žičarom iz koje se pruža veličanstven pogled na Zagreb. Blizina Kaptol centra, trgovačkog centra s restoranima i Cinestar kinom te poznate Tkalčićeve ulice koja nudi brojne zabavne sadržaje za dnevne i noćne izlaske. Blizina nekoliko bolnica: "Fran Mihaljević" , poliklinika "Aviva", "Bilić vision" i "Tončić". Udaljenost 10-tak minuta automobilom od glavnog zagrebačkog trga u centru, Trga bana Josipa Jelačića. Pješice 10-ak minuta do okretišta tramvaja Mihaljevac te 10-ak minuta tramvajskom linijom broj 14 do centra grada.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Vila Kaja
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ana Vidaček
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam filmska producentica i majka tri dječaka. Volim čitati knjige, gledati dobre filmove i serije. Volim kazalište i putovanja s prijateljima i obitelji..

Oglas Vila Kaja je pregledan 1227 puta od 02.03.2024.