Apartman AlbatrosZagreb - Zagreb i središnja Hrvatska

cijena od € 45 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

A1 Novačka i A2 Oporovočeka moderno namješteni apartmani u Zagrebu, u neposrednoj blizini bolnice Dubrava, park Maksmir, shopping centra Super Nova( Garden Mall), policijske akademije, agrononomskog i šumarskog fakulteta. Opremljeni su kompletno svime za ugodan i komforan boravak gostiju grada Zagreba. A3 studio Šoltanska ulica nalazi se na Sigečici, u blizini poslovne zone Radnička cesta. Udaljeni su nekoliko tramvajskih stanica od centra Zagreba a autobusni i željeznički kolodvori su udaljeni svega nekoliko minuta. Naročito su pogodni gostima u konekcijama sa zračne luke i ova dva kolodvora.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijenik ; Osnovna cijena 45€ za jednu i dvije osobe. Cijene mogu varirati ovisno o sezonalnosti, popunjenosti o dužini boravka. Prilikom dužih boravaka 15 dana i više moguće ostvariti popust koji se može ostvariti prilikom izlaska ako su se gosti pridržavali svih uvjeta korištenja apartmana. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja apartmana unaprijed. Akontacija se naplaćuje prilikom rezevriranja apartmana unaprijed i to 30% od vrijednosti ukupne rezervacije. Vrijeme dolaska od 14h a vrijeme odlaska do 10h
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Rezervacije koje se otkažu 30 dana prije korištenja usluge u potpunosti vraćamo. Unutar 30 dana od korištenja usluge ne vraćamo iznose uplaćene za akontaciju.
Udaljenost od objekta
  • Centar: 4 km
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 50 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Banka: 200 m
  • Pošta: 400 m
  • Benzinska crpka: 300 m
  • Autobusni kolodvor: 3 km
  • Željeznički kolodvor: 4 km
  • Zračna luka: 10 km
  • Sportske aktivnosti: 200 m
  • Disco klub: 1 km
  • Casino: 100 m
  • Nacionalni park: 300 m
Dodatni sadržaji
Apartmani su opremljeni svim potrebnim za kraći i nešto duži boravak gostiju a cijene mogu varirati ovisno o sezinalnosti, popunjenosti, last minute.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Albatros
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Albatros, Rujan 2016
Prekrasno !

Divan apartman! Za poželjeti svakom tko zbilja želi kratko ili dugo boraviti u Zagrebu. Vlasnik je odličan čovjek spreman u svakom trenutku za bilo što pomoći. Jednom riječju - prekrasno!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom,
Odgovor domaćina
Hvala na lijepom komentaru!

Mislim da nema veće nagrade za nas iznajmljivače do pročitati lijepe komentare gostiju kojima je boravak kod nas bio ugodan!

Živogošće, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Albatros, Prosinac 2015
Odličan smještaj

Apartman je super uređen, komforan, čist i kompletno opremljen. Apsolutno ništa nije nedostajalo i vidljivo je kako vlasnik pazi na svaku sitnicu. Lokacija odlična (blizina gradskog prijevoza, trgovačkog centra, bolnice Dubrava). S vlasnikom sve dogovoreno jednostavno, brzo i efikasno. Svakako apartman u koji bismo se opet rado vratili i koji bismo svima preporučili.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Odgovor domaćina
Veliko hvala!!!

Mogu samo kratko napisati da su ovakvi komentari najveća nagrada trudu i entuzijazmu koji unosimo u ovaj posao.Još jednom hvala i nadam se da se ponovo vidimo neke druge prigode.

Tuzla, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Albatros, Svibanj 2015
Odlican apartman na mirnoj lokaciji

Apartman je lijep, prostran i izuzetno čist. Domaćin ljubazan i susretljiv. Toplo preporučujemo!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Romantičare,
Odgovor domaćina
Veliko hvala!!!

Dragi naši gosti, zahvaljujemo Vam na lijepom komentaru i preporuci za naš apartman.Mi ćemo se i dalje truditi da boravak svim našim gostima bude u lijepom sjećanju.

Goran Prskalo Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Slovenski,
Više o domaćinu

Ja sam Vaš domaćin koji ću se potruditi da u Vašem boravku u Albatros apartmanima sve bude najbolje. Jedno od mojih zanimanja je hotelijer pa iznajmljivanjem apartmana upotpunjujem i tu stranu. Također rado putujem,bavim se sportom,obožavam kuhanje,trčim,skijam,tenis,zanimam se za kulturna i gastronomska događanja,sviram gitaru;) Rado Vam dam info

Oglas Apartman Albatros je pregledan 58516 puta od 14.01.2015.