Apartmani HobbitZadar - Zadar i okolica

cijena od € 80 na noć
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

U novoj privatnoj kući u Zadru u gradskoj četvrti Arbanasi su dva apartmana (kategorija 4 zvjezdice). Svaki apartman ima poseban ulaz i privatnost. Klima u svakoj prostoriji. Podno grijanje u svakoj prostoriji. Na prvom katu je HOBBIT1 (5 2), kompletno opremljen apartman s kuhinjom. Dvije kupaone s WC-om. Velika terasa sa stolom za ručavanje. U prizemlju je HOBBIT2 (4 2) kompletno opremljen apartman s kuhinjom. Prostrana kupaona s WC-om. Velika blagovaona sa izlazom u dvorište i stolom za ručavanje. U svakom apartmanu je perilica za sudje, perilica za rublje, daska i pegla za peglanje, fen za kosu, dječji krevetiíc, hranilica, kadica, wc daska i noćnik za bebe, satelitska televizija sa nacionalnim programima više svjetkih jezika i dječjim programima, internet WIFI. Prodavaonica prehrane i osnovnih potrepština u neposrednoj blizini - 40 m. Gradski autobus do centra u neposrednoj blizini - 20 m. Šetnjom uz more do centra cca 20 min. Plaže po izboru u blizini - 4 minuta hoda.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za duže boravke (mjesec i više) veliki popust u cijeni prema dogovoru. Rezervacija smještaja uz uplatu akontacije 30% od dogovorenog iznosa.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se u cijelosti vraća samo u slučaju nemogućnosti konzumiranja usluge zbog više sile, vanrednih mjera zabrane i ograničenja putovanja u Hrvatsku.
Udaljenost od objekta
  • More: 200 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 40 m
  • Restoran: 900 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 500 m
  • Pošta: 1.5 km
  • Benzinska crpka: 600 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Zračna luka: 6 km
  • Marina: 400 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Privatni parking pored apartmana je u cijeni. U dvorištu kuće je konoba s grilom i pekom na korišćenje. Ručnici za plažu na korišćenje su u cijeni. Mogućnost transfera iz zračne luke ili autobusnog kolodvora, po dogovoru. Mogućnost organiziranja izleta i raznih akcija u suradnji s isprobanim organizatorima i kompanijama, po dogovoru Akcije prilagodjene osobnim interesima gostiju, po dogovoru.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Hobbit
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 10 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Kolovoz 2022
Ljetovanje kolovoz 2022.

Jako dobro opremljen apartman. Ima sve potrebno čak i više od toga, jako smo zadovoljni. Vrlo srdačan i susretljiv domaćin. Sve pohvale domaćinu i preporuke.

Preporučujem za :
Praha , Češka Republika
Odlično! (5/5) Boravio u A4+2, Svibanj 2022
Divno!

Odličan apartman, prostran, dobro opremljen i savršeno čist. Senka je bila izuzetno velikodušna domaćin, osjećali smo se više nego dobrodošli, čak nam je napravila ukusnu domaću večeru. Apartman je izvrstan za malu djecu sa svime što je potrebno za bebu/malo (kada, krevet, kahlica, visoka stolica). Plaža je blizu i jako lijepa. Odmah iza ugla nalazi se mala trgovina koja je vrlo praktična. Prozori u kuhinji mogu kliziti potpuno u stranu i to lijepo povezuje kuhinju s vrtom u kojem smo provodili većinu vremena. Definitivno bismo došli opet, naš boravak je bio savršen. Senka hvala ti puno!

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Prijedor, Bosna i Hercegovina
Odlično! (5/5) Boravio u A5+2, Travanj 2022
Sve pohvale!

Predivan, potpuno opremljen apartman! Domaćica izuzetno ljubazna, brižna i šarmantna! Sve pohvale i najiskrenije preporuke!

Preporučujem za :
Odgovor domaćina
Hobbit 1

Draga Sara, Hvala Vam za predivan komentar. Bili ste divni, pozitivni, uredni i uvijek dobrodošli gosti. Veliki pozdrav Vama, Irineji, Neveni i Milošu. Senka :o)

Prikaži sve komentare
Senka Bojić Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski, Češki,
Više o domaćinu

Zovem se Senka i rodjena sam u Zadru, magičnom gradu. Živim naizmjenično u Zadru i Pragu. Volim uz domaća jela i čašu vina upoznavati ljude iz raznih kutaka svijeta. Knjige su mi velika ljubav i pomažu mi održati životni optimizam. Želim da se moji gosti rado vraćaju i nalaze sunčana prijateljstva u našem domu. Govorim hrvatski, češki, engleski.

Oglas Apartmani Hobbit je pregledan 24589 puta od 09.11.2020.