Apartmani MagnoliaVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 75 na noć
Opis objekta

Magnolia apartmani smješteni su na 1.katu obiteljske kuće, u mirnom predjelu u Vodicama, blizu hotela Olympie i Imperial. Apartmani se nalaze samo 5min hoda do glavne plaže i 15 minuta hoda do centra Vodica. Besplatan internet je dostupan u oba apartmana, kao i parking ispred kuće. Svaki apartman ima 2 prostrane sobe, te potpuno opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom, indukcijskom pločom za kuhanje, električno kuhalo, hladnjak, te vlastitu kupaonicu sa perilicom za rublje i sušilo za kosu. Magnolia Apartman 1 ima prostranu terasu za uživanje u toplim ljetnim večerima, dok Apartman 2 ima manji balkon. Veselimo se Vašem dolasku u Vodice i naše apartmane! :)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska: od 14:00 Vrijeme odlaska: do 10:00 Ako želite rezervirati smještaj u našim apartmanima, potrebno je uplatiti 30% od ukupne cijene smještaja na naš račun u Zagrebačkoj banci. Ostatak uplate mozete platiti prilikom dolaska u gotovini ili na račun u banci.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Rezervaciju smještaja možete otkazati besplatno 1 mjesec prije dolaska.
Udaljenost od objekta
  • Zračna luka: 60 km
  • Marina: 1.2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Dočekat ćemo vas prilikom dolaska sa pićem dobrodošlice, našim domaćim proizvodima kao što su maslinovo ulje, suhe smokve, bademi, fritule... U apartmanima se nalaze i dodatne brošure i katalozi grada Vodica o sadržajima koje nude.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Magnolia
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Tereza Storic
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartmani Magnolia je pregledan 436 puta od 08.04.2024.