Apartman Tina ZafronVodice - Šibenik i okolica

cijena od € 90 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vodice i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

Dođite i osjećajte se dobro - u ovom izvrsno opremljenom apartmanu moci cete se opustiti i odmoriti, a visoki komfor ce zadovoljiti i najzahtjevnije. Apartman se nalazi na 1. katu, povrsine je 75 m2 i raspolaze sa 2 spavace sobe, te se u njega mogu udobno smjestiti do 4 osobe. Iako je centralno smješten, apartman se nalazi mirnijem dijelu Vodica. Udaljen je samo nekoliko minuta hoda do plaže i do centra - s brojnim cafèima i restoranima.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Check in od 14:00 sati, Check out do 10:00 sati. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti predujam u iznosu od 200,00 Eura bankovnom doznakom na nas ziro racun. Ostatak cijene boravka uplaćuje se 30 dana prije dolaska. Ukoliko je rezervacija izvršena u roku kraćem od 30 dana od dana dolaska uplaćuje se cijeli iznos boravka prilikom rezervacije.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
U slučaju otkazivanja 31 i više dana od dana dolaska naplaćuje se iznos od 200,00 Eura za troskove storniranja. U slučaju otkazivanja rezervacije 30 i manje dana od dolaska naplaćuje se 100% ukupne cijene boravka. Ukoliko gost napusti smjestaj prije ugovorenog dana odlaska, vlasnik zadrzava cjelokupni naplaceni iznos najma apartmana. Ukoliko je otkazivanje rezervacije uslijedilo zbog mjera u vezi "korone" (zatvaranje granica ili zabrana putovanja), storno je besplatan.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 200 m
  • Doktor: 100 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Benzinska crpka: 500 m
  • Marina: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Na svim prozorima su postavljene rolo-mrezice, tako da Vam nece biti potrebna nikakva kemijska sredstva protiv insekata. Kucni ljubimci zbog drugih gostiju na zalost nisu dozvoljeni. Za Vasu dodatnu sigurnost, u apartmanu su u svim prostorijama ugradjeni protupozarni detektori dima. Kod 14-dnevnog najma apartmana je izmjena posteljine i ciscenje apartmana nakon 7 dana ukljuceno u cijenu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Tina Zafron
Mirela M. Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartman Tina Zafron je pregledan 7399 puta od 29.08.2021.