Kuća za odmor Žitna IVir - Otoci

cijena od € 100 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Iznajmljuje se apartman za 4+2 osobe na otoku Viru, Žitna I., u slijepoj i mirnoj ulici, parking osiguran za 3 vozila, dvorište, terasa, roštilj, udaljenost od plaže i centra Vira 750 metara, 8 minuta hoda ili 2 min vožnjom "Clubcar-om" za 4 osobe koji je uz doplatu od 15 eura po danu osigurva uz apartman, te je moguć najam elektro mopeda po 15 erura na dan. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice s wc-om, kuhinjom te dnevnim boravkom sa blagovaonom, u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje. Klima, wi-fi, tv, mikrovalna, ledomat, sušilo za kosu, pegla za glačanje osigurani.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija je moguća uz predhodno uplaćivanje 30% od cjelokupnog iznosa broeavka u aprtmanu. Ulazak u apartman na dan rezervacije od 14 sati izlazak iz apartmana na dan dogovora do 10 sati
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ulazak u apartman na dan rezervacije od 14 sati izlazak iz apartmana na dan dogovora do 10 sati
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 1 km
  • Banka: 400 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 2 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Uz apartman je moguće iznajmiti električni autić "Clubcar" za 4 do 6 osoba kojie se plaća 15 eura po danu korištenja ili najam električnog skuter za dvije osbe koji postiže brzinu od 55kmh i dosg od 40 kilometara sa jednim punjem također 15 erura po danu najma. - mogućnost korištenja vešmašine po cjeni od 5 eura po programu pranjua. U Apartmanu je osigurana Klima, wi-fi, tv, mikrovalna, sušilo za kosu, pegla za glačanje, ledomat, prenosivi zvučnik.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Žitna I
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Szombathely, Mađarska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Kolovoz 2022
Stan na katu

Čist, uredan stan. Potpuno opremljen. Dobro smo se zabavili. Toplo ga preporučujem svima! Bili smo s dvoje djece, također su se osjećali kao kod kuće! Dođemo li ponovno na otok VIR, doći ćemo opet!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa mađarski - Prikaži original
Tarnowskie Góry , Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4+1, Lipanj 2022
Otkrivenje!!

Senzacionalan apartman.Potpuno opremljen svim potrebnim stvarima za dobar provod. Vrlo dobar kontakt s domaćinom. Dostupna su i sredstva za čišćenje i potrebna sredstva za higijenu. Voda i sok u ledenjacima po dolasku. Čisto čak i ručnici raspoređeni po krevetima kao u hotelu s 5 zvjezdica. Najveće iznenađenje za nas je bio Melex auto koji smo imali na raspolaganju za besplatno kretanje po otoku. Kuća je idealna za grupu prijatelja sa djecom.Sve samo za turiste. Toplo preporučam svima.Do svake od plaža cca 5 minuta hoda. Svaki dan Melexom možete otići na drugi dio otoka i provesti lijepo vrijeme na plaži

Preporučujem za : Aktivni odmor,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Branimir Leko Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Kuća za odmor Žitna I je pregledan 16418 puta od 22.04.2022.