Apartmani ŠćetkoVir - Otoci

cijena od € 55 na noć
Opis objekta

Apartmani Šćetko nude smještaj s povoljnom cijenom 70m od šljunčano-pjeskovite plaže u predjelu pod nazivom Soldatica, na otoku Viru. Apartmani se nalaze u obiteljskoj kući koja je smještena u maloj ulici, bez mnogo prometa. Od prve plaže, kuća je udaljena oko 70m, a od centra mjesta, glavne šetnice i popularne plaže Jadro, oko 2km. Smještaj je pogodan za obiteljski odmor u Viru, ljetovanje veće grupe kao i za ljubitelje vodenih sportova i rekreativnog odmora. Na udaljenosti od oko 100 m nalazi se restoran, a na udaljenosti 200 m veliki supermarket. Otok Vir nalazi se 8 km od povijesnog kraljevskog grada Nina i oko 26 km od grada Zadra središta Sjeverne Dalmacije. Kod mjesta Privlaka otok Vir je mostom spojen sa kopnom, a nudi prekrasne prirodne uvale za kupanje i razonodu. Tijekom sezone, na otoku Viru organiziraju se nastupi estradnih glazbenika na otvorenom uz mnogo drugih zabavnih sadržaja. Na otoku ima mnogo uređenih biciklističkih staza, kao i staza do samog Zadra, a moguć je najam bicikla. Jednodnevnim izletima se mogu posjetiti nacionalni parkovi Krka i Kornati. Taxibrod nudi obilazak otoka, pregled morskih dubina i kupanje na osamljenim prirodnim uvalama otoka Vira. Želimo Vam toplu dobrodošlicu i ugodan boravak u apartmani Šćetko, otok Vir

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju smještaja se ne plaća akontacija. Apartman je raspoloživ od 14.00 sati na dan dolaska, a potrebno ga je napustiti do 10.00 sati na dan odlaska.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 70 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 3 km
  • Ljekarna: 3 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 400 m
  • Autobusni kolodvor: 4 km
  • Disco klub: 3 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Kuća nudi smještaj u 3 apartmana s posebnim ulazima. Dva potpuno opremljena apartmana, A1 i A3, nalaze se u prizemlju objekta, a apartman A2 nalazi se na katu kuće. Svaki apartman je kapaciteta za 4 osobe i sadrži opremljenu kuhinju s dnevnim boravkom, spavaću sobu s bračnim ležajem, kupaonicu s tuš kabinom i veliku natkrivenu terasu (20 m2) s pogledom na more, a apartman A2 na katu još jednu manju terasu (7 m2) također s pogledom na more. Apartmani imaju klima uređaj i svu potrebnu opremu i uređaje za spremanje hrane i ugodan boravak. U uređenom zatvorenom dvorištu ispred svakog apartmana osigurano je parkirno mjesto za naše goste, a ulaz i izlaz iz dvorišta je omogućen kroz dvoja posmična vrata radi lakše komunikacije.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Šćetko
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Đuro Šćetko
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Apartmani Šćetko je pregledan 529 puta od 21.04.2024.