Apartmani IrenaVir - Otoci

cijena od € 41 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Vir i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartmani smješteni samo 100m od plaže. Osim apartmana u prizemlju, svi su s pogledom na more. U kući je i besplatan internet ( wi-fi ). A1 – prizemlje; veličina 40qm, dnevni boravak s kuhinjom i kaučom na razvlačenje, soba s bračnim krevetom, kupaonica ( twc ), terasa, 6qm. A2,A3 ( 1.kat ), A4 ( 2.kat ); veličina 40qm, dnevni boravak s kuhinjom i kaučom na razvlačenje, soba s bračnim krevetom, kupaonica ( twc ), balkon, 5qm. A5 ( 2.kat ); veličina 40qm, dnevni boravak s kuhinjom i kaučom na razvlačenje, soba s bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu, kupaonica ( twc ), balkon, 5qm. Svi apartmani imaju klimu, sat-tv i internet ( wi-fi ). Parking i grill su u dvorištu. Opremljenost kuhinje: aparati za kavu, kuhalo za vodu, štednjak s pećnicom, 4 ploče za kuhanje, hladnjak s ledenicom. U apartmanu A5, kuhinja je bez pećnice i samo su 2 ploče za kuhanje. Napomena: svi apartmani imaju grijanje i postoji mogućnost boravka u zimi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti predujam ( oko 30% od ukupnog iznosa ). Ostatak se plaća na licu mjesta. Check-in: od 14.00h. Check-out: do 10.00h. Dolasci i odlasci u sedmom i osmom mjesecu su mogući subotom i nedjeljom. u ostalim mjesecima svakim danom.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 2 km
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 100 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Irena
Irena Barišić Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Oglas Apartmani Irena je pregledan 15561 puta od 12.10.2014.