Apartmani MaslinaVinišće - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Opis objekta

Obiteljska kuća s apartmanima i preko 20 godina iskustva u iznajmljivanju. Nalazimo se u malom, sunčanom i ribarskom mjestu Vinišću. Objekt se sastoji od 5 apartmana u jednom objektu i studio apartmanu neposredno uz more. Na prostranoj parceli uz kuću je bazen s unutarnjim stepenicama veličine 12x6 m i dubine 1-1.5 m, teren za mini golf i sjenica za odmor s garniturom za sjedenje i biljarom. Uz to imamo i košarkaški teren, roštilj na otvorenome i parkiralište ukoliko dolazite automobilom. Unutrašnjost apartmana se sastoji od dvije sobe, kuhinje s dnevnim boravkom, kupaonicom i hodnikom. Svaka soba je opremljena s krevetima vrhunske kvalitete i udobnosti. Kuhinja sadrži sve što je potrebno za kuhanje (ploče za kuhanje, pećnica, toster, kuhalo za vodu, mikrovalna pečnica, zamrzivač, razni pribor za pripremu hrane i jela). Iz kuhinje i soba je izlazak na prostrane terase s pogledom na more. Ukoliko ste ljubitelji prirode i mirnog okruženja te vrhunske usluge, idealan smo izbor za vas.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme odlaska je do 10:00, a dolaska u 16.00, ako je apartman slobodan moguće je ući i prije. Plaćanje akontacije na račun, a ostatak se plaća pri dolasku. Za sve detalje obratite nam se na email milkapetrov74@gmail.com ili broj mobitela +385 98 657 916.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat novca od akontacije je moguć u slučaju otkazivanja najmanje 30 dana od dana dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 300 m
  • Plaža: 300 m
  • Centar: 200 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Pošta: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Marina: 300 m
  • Disco klub: 200 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i domaće suhe smokve. Postoji mogućnost najma broda za ogranizirane izlete.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Maslina
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Milka Petrov
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Uz svoju obitelj, već više od 20 godina bavim se ovim poslom. Trudim se svakoga dočekati srdačno tako da se osjećate kao kod kuće i da vam boravak bude što ugodniji, ljepši i da svaki trenutak provedete u najboljem mogućem raspoloženju. Vrlo sam komunikativna i vesela osoba koja u svom poslu uvijek daje maksimum.

Oglas Apartmani Maslina je pregledan 5470 puta od 11.05.2023.