Sobe LanternaTuranj - Zadar i okolica

cijena od € 48 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Turanj i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Lociran u blizini sih sadržaja, sa restoranom u sklopu objekta Lanterna robe pružaju sve što je potrebno za Vaš odmor. Samo lagana šetnja Vas dijeli od svih sadržaja, a unutar objekta nalazi se restoran sa specijalitetima lokalne kuhinje i kojemu gosti ostvaruju poseban popust! Također nudimo i najam bicikala, motora te ležaljki i ručnika za plažu.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prilikom rezervacije uplaćuje se 30% iznosa rezervacije (uplata na račun), ostatak iznosa plaća se prilikom dolaska. Radno vrijeme recepcije je od 8:00-24:00. U objektu nudimo mogućnost plaćanja karticama (American, Diners, Visa)
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 400 m
  • Plaža: 400 m
  • Centar: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 10 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Lanterna sobe nude uslugu noćenja sa doručkom za sve goste. Uz to, u sklopu objekta nalazi se i Lanterna restoran u kojemu se ostvaruje popust za konzumaciju hrane. Osim toga, nudimo i najam bicikala, motora, ručnika te ležaljki za plažu, a ukoliko je potrebno, možemo za vas organizirati i transfer sa aerodroma.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Sobe Lanterna
Melanija Kovačević Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Sobe Lanterna je pregledan 4113 puta od 18.04.2017.