Kuća za odmor Pokraj MoraTrpanj - Dubrovnik i okolica

cijena od € 180 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Trpanj i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Ova lijepo uređena kuća za odmor smještena je u mirnome i tihome okruženju, uz samo more. Sastoji se od tri spavaće sobe, pogodne za smještaj petero ljudi, odlično opremljene kuhinje, dnevnoga boravka i terase koja pruža prekrasan pogled na kristalno čisto more. Idealna je za sve koji se žele odmarati uz zvukove valova, sunčati i kupati kad god požele, gradelati i boraviti cijeli dan na otvorenome. Na raspolaganju je također cijela okućnica sa roštiljem, kao i dva parking mjesto. Kuća je udaljena od slikovitog mjesta Trpanj 15-ak minuta hoda uz more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacija moguća putem email adrese ili mobitela najmanje dva dana prije mogućeg dolaska. Minimalni boravak je 4 dana. Plaćanje 50% uplatom na račun, odmah po rezervaciji, a preostalih 50% po dolasku.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 500 m
Vrsta plaže
Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Nudimo besplatnu uslugu prijevoza za goste koji dolaze i odlaze avionom, sa aerodoroma u Splitu i Dubrovniku uz uvjet da sva prtljaga može stati u prtljažnik auta Renault Laguna. Goste će dočekati svježe i domaće voće i povrće, domaća rakija i litra maslinova ulja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor Pokraj Mora
Matea Srhoj Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Kuća za odmor Pokraj Mora je pregledan 4545 puta od 12.06.2016.