Apartmani BrankaTrpanj - Dubrovnik i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Trpanj i regiji Dubrovnik i okolica!
Opis objekta

Apartman A2 2 je jedan kat samostalnog objekta. Ima zasebnu privatnu terasu i ulaz. Terasa ima tendu i prirodnu hladovinu smokve. Apartman ima klima uređaj. Zasebna spavaća soba kao dnevni boravak s dva pomoćna ležaja koji je odvojen od kuhinje i može se koristiti kao posebna spavaća soba. Idealno za obitelj s dvoje djece. Uz kupatilo s wc-om i tušem postoji još i zaseban wc. Apartman A2 je zasebna kućica sa svojom privatnom terasom i svojim privatnim ulazom. Uz spavaću sobu, apartman sadrži blagovaonicu s kuhinjom u koju se može staviti i pomoćni ležaj te kupatilo s tušem. Svaki apartman ima svoje parkirno mjesto unutar posjeda. Udaljenost do glavne plaže je 50 metara.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervirati smještaj potrebno je uplatiti akontaciju u vrijednosti od 30% ukupnog iznosa. Nakon uplate smještaj je rezerviran. Otkazivanje smještaja moguće je 15 dana prije prvog noćenja. Tada se vraća puni iznos umanjen za eventualne naknade banke. Po isteku navedenog roka iznos se ne refundira.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 50 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 500 m
  • Ljekarna: 500 m
  • Pošta: 500 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Svojim gostima nudimo domaće vino na prodaju (rinfuza i buteljirano, plavac mali i roze). Stojimo na usluzi ako je potrebno preporučiti restoran ili izlet. Moguća je dogovoriti i pripremu ručka ili večere (ne pansion već povremeno, na zahtjev) za najviše četiri osobe. Speciajaliteti od plodova mora i ribe ali i druga domaća hrana.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Branka
Branka Lukšić Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Češki,
Više o domaćinu

Svojim gostima prvenstveno nastojim osigurati udoban odmor. Turizmom se već bavim niz godina i mnogi moji gosti ponovno se vraćaju jer vole obiteljsku atmosferu, čistoću i uslužnost.

Oglas Apartmani Branka je pregledan 8170 puta od 04.06.2017.