Apartmani LuciaTribunj - Šibenik i okolica

cijena od € 40 na noć
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartmani Lucia su smješteni u mirnom dijelu Tribunja, idealnom za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa. Do dvije prekrasne plaže možete doći za samo 10 minuta hoda. Trgovina Plodine nalazi se samo minutu hoda od apartmana, što osigurava praktičnost pri nabavci potrepština. Restorani su također lako dostupni, prvi možete pronaći već na udaljenosti od 7-8 minuta hoda. Centar mjesta je isto u blizini, udaljen otprilike 10 minuta šetnje. Ovo čini našu lokaciju praktičnom i pogodnom za istraživanje i uživanje u lokalnoj kuhinji i atmosferi.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Za rezervaciju je potrebno uplatiti akontaciju od 30% ukupnog iznosa na bankovni račun, dok se ostatak plaća po dolasku. Rezervacija postaje važeća tek nakon što je uplata akontacije vidljiva. Zahtjeve za rezervaciju šaljite putem e-maila ili na Whatsapp. Email kontakti su: ivanavuksic8@gmail.com i lucia.vuksic@gmail.com. Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Vrijeme dolaska u apartmane je od 14:00 do 22:00 sata, a odlaska je između 06:00 i 10:00 sati ili po dogovoru. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Zabave i proslave su strogo zabranjene.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Rezervaciju smještaja možete besplatno otkazati do 40 dana prije planiranog dolaska. Ako otkažete između 40 i 20 dana prije dolaska, vraćamo 50% uplaćenog iznosa, umanjeno za troškove prvog noćenja i bankovne naknade. Također, moguće je dogovoriti novi termin boravka, ovisno o raspoloživosti smještajnih jedinica.
Udaljenost od objekta
  • More: 800 m
  • Plaža: 800 m
  • Centar: 800 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 600 m
  • Doktor: 2 km
  • Ljekarna: 700 m
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 800 m
  • Autobusni kolodvor: 2 km
  • Marina: 600 m
  • Nacionalni park: 45 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Nudimo Vam niz dodatnih pogodnosti koje će Vaš boravak učiniti ugodnim i opuštajućim. Imamo osiguran besplatan parking, prostrano dvorište s grillom, brzi WiFi i klima uređaj kako biste se osjećali kao kod kuće.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Lucia
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 3 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Ljubljana , Slovenija
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
super

Apartmani Lucia nalaze se u mirnom dijelu Tribunja, savršenom za odmor. Plaža, restorani i trgovine su u blizini, što ga čini pogodnim položajem. Apartman je čist, dobro opremljen s brzom Wi-Fi vezom, klimom i prostranom terasom. Vlasnici su ljubazni i uslužni, što doprinosi ugodnom boravku. Izvrsna vrijednost za novac i odličan izbor za miran odmor.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa slovenski - Prikaži original
Osijek, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A3+1, Rujan 2024
Preporuke!!

Odličan smještaj, vlasnici iznimno ljubazni i simpatični. Prva liga za obiteljske odmore. Sve preporuke, dolazimo opet!!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Hrvatska, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2024
Preporučavam!

Nedavno smo boravili u ovom apartmanu i iskustvo je bilo izvanredno! Prvo što nas je oduševilo jeste lokacija – smešten je u mirnom delu grada, a ipak blizu svih bitnih sadržaja. Sam apartman je bio izuzetno čist i moderno opremljen, sa svim potrebnim stvarima za udoban boravak. Vlasnici su bili izuzetno ljubazni i pristupačni, spremni da pomognu u svakom trenutku, a sam proces prijave i odjave bio je brz i jednostavan. Definitivno ćemo se vratiti sledeći put kada budemo u ovom gradu! Preporučujemo ovaj apartman svakome tko traži udobnost, mir i savršenu lokaciju za boravak.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Ivana Vukšić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Oglas Apartmani Lucia je pregledan 4379 puta od 23.05.2024.