Apartman OliveBrač Sutivan - Otoci

cijena od € 50 na noć
Opis objekta

Novi i moderno opremljen apartman nalazi su u Sutivanu malom mjestu na Braču površine 67m2.Udaljen je od plaže i samog centra mjesta 7 minuta hoda.Ovaj apartman ima 1 spavaču sobu s bračnim krevetom ,veliki dnevni boravak s 2 ležaja na rasklapanje(by prostoria) za 4 osobe,moderno opremljenu kuhinju s blagovaonom te kupaonicom.Apartman ima 2 klime,wi-fi,tv i satelitsku antenu s 116 kanala.U sklopu apartmana nalaze se 2 terase,prednja terasa opremljena je ležaljkama za sunčanje dok je glavna terasa opremljena s vanjskim tušem,grillom i vrtnom garniturom za 6 osoba i natkrivenom terasom sveukupne površine 65m2 .

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervacijska uplata akontacije 30% od ukupne cijene a ostatak na račun pri dolasku u apartman. Pravilo kuće dolaska je poslije 14h, a izlaska gosta je do 10h ujutro, radi pospremanja apartmana za dolazak drugog gosta.Poštivanje i pridržavanje kućnog reda.Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 400 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 400 m
  • Marina: 400 m
  • Sportske aktivnosti: 500 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Uz najam smještaja nudimo piće dobrodošlice te svježe voće i kratke upute o sadržaju mjesta. U blizini mjesta 5min od centra nalazi se park prirode koji sadrži razne sportske aktivnosti, posjet konobi te razgledavanje domaćih životinja.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Olive
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Mario Šušić
Govori:
Hrvatski, Engleski, Mađarski,
Više o domaćinu

Poštovani,želim vam od srca da vaš godišnji odmor u našem obiteljskom apartmanu maslina s vašom obitelji bude što opušteniji i zdravijii da uživate u prekrasnom ljetu na otoku braču s puno sunca,vaš domačin.

Oglas Apartman Olive je pregledan 5692 puta od 20.03.2023.