Apartmani Haus SlavicaRab Supetarska Draga - Otoci

cijena od € 50 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rab Supetarska Draga i regiji Otoci!
Opis objekta

Ova lijepo uređena kuća nalazi se u Supetarskoj drazi na otoku Rabu. Kuća je oko 8 km udaljena od centra grada Raba, a plaža svega nekoliko metara. Iz kuće se pruža prekrasan pogled na more i na susjedne otoke. Uživajte u jedinstvenim i nezaboravnim zalascima sunca, koji će Vam zasigurno još dugo vremena ostati u sjećanju. U dvorištu se nalazi i roštilj, koji svim gostima stoji na raspolaganju. Možete se okušati u svojim kulinarskim sposobnostima i spremiti primjerice neki od ukusnih, domaćih, ribljih specijaliteta. Vlasnik kuće svakodnevno ide u ribolov te će Vas opskrbiti svježom ribom i škampima a nezaostaju i drugi morski plodovi kao što su rakovice, jastozi, lignje, sipa i još mnogo toga. Parkiralište se nalazi iza kuće. Prema potrebi, na raspolaganju Vam stoje i vezovi za brodove. Ljubazni vlasnici vesele se Vašem dolasku i biti će sretni ukoliko Vam mogu dati i poneki savjet gdje možete ugodno provesti svoj odmor i koje znamenitosti vrijedi razgledati!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje je samo gotovinom, akontacija se uplaćuje na račun kao potvrda dolaska 30% od cijene i ona je obavezna. Vrijeme ulaska u apartman je 14. 00 h, vrijeme izlaska iz apartmana je 10. 00 h. Plaća se čišćenje apartmana 25 eura. Pri dolasku se plaća ostatak računa. Svako uništavanje kućnog inventara se plaća. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. 14 dana prije termina dolaska gost ima pravo otkazati rezervaciju, bez naknade ( bez vraćanja akontacije), u suprotnom plaća cijeli iznos rezervacije.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Doktor: 10 km
  • Ljekarna: 10 km
  • Banka: 10 km
  • Pošta: 10 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 10 km
  • Marina: 4 km
  • Sportske aktivnosti: 500 m
  • Disco klub: 10 km
  • Casino: 10 km
Vrsta plaže
Pješčana,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice! Aktivnosti u slobodno vrijeme Izleti brodom, mini golf, padobransko jedrenje, vožnja biciklom, plivanje, jedrenje, surfanje, kupovina, razgledavanje znamenitosti, ronjenje, tenis, planinarenje, skijanje na vodi. Osim iznajmljivanjem apartmana, godinama se bavimo i morskim ribolovom (ulov ribe, škampi, lignje, sipe, rakovice, jastozi, hobotnice, školjke), te često povedemo i svoje goste da osjete draži mediteranskog života! Ako želite u potpunosti uživati u ljepotama otoka, predlažemo Vam da iznajmite čamac i krenete u istraživanje mnogobrojnih uvala koje nisu dostupne kopnenim putem. Svojim gostima nudimo 5% popusta na iznajmljivanje brodica! Najam je moguć u Loparu i Supetarskoj Drazi.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Haus Slavica
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 1 komentara
Neunkirchen am Potzberg , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A6, Srpanj 2021
Apartmani kuća Slavica Dumic Supetarska Draga Hrvatska otok Rab

Vrlo lijep apartman i otok. Mnogi restorani nalaze se na pješačkoj udaljenosti, a more je udaljeno oko 10 metara. Iza kuće nalazi se mala privatna plaža na kojoj je možete koristiti. Preporučuje se.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s invaliditetom, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Slavica Dumic Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dobro nam došli dragi gosti! Govorimo njemački, engleski i talijanski, te ukoliko rezervirate naš apartman častimo Vas pićem dobrodošlice!

Oglas Apartmani Haus Slavica je pregledan 7588 puta od 10.02.2016.