Apartman FjakaSukošan - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Odlično! 5/5
Opis objekta

Apartman Fjaka nalazi se u mirnom dijelu Sukošana, a ipak u relativnoj blizini svih značajnijih sadržaja(700m do plaže i 500m do prve trgovine). Siguran parking i poseban ulaz s par stepenica vodi vas preko velike terase u apartman s jednom spavaćom sobom i TV, blagovaonom/dnevnom sobom u kojoj je i kauč na razvlačenje za dvije osobe i TV, kompletno uređenom kuhinjom i kupaonom. Uz vanjski grill, klimu uređaj i centralno grijanje zimi te besplatni Wi-Fi apartman Fjaka opremljen je sa svime sto je potrebno za ugodan boravak.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši pri dolasku, akontacija 30% pri rezervaciji. Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Check out 10:00, Check -in 15:00 Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Otkazivanje je besplatno 40 dana prije dolaska, a u slučaju otkazivanja unutar tog termina akontacija se ne vraća.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 700 m
  • Ljekarna: 700 m
  • Banka: 600 m
  • Pošta: 500 m
  • Benzinska crpka: 700 m
  • Autobusni kolodvor: 500 m
  • Zračna luka: 11 km
  • Marina: 800 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Piće dobrodošlice, kućni ljubimci dozvoljeni, ručnici, kuhinjske salvete, posteljina, sapun i WC papir, prva pomoć, hladnjak-zamrzivač, perilica posuđa, pećnica, ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu,mašina za kavu, daska za glačanje i glačalo, sušilo za kosu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Fjaka
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Herschbach, Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Rujan 2023
Odmor za samca s 2 psa u rujnu/listopadu 2023

Ovo je drugi put da sam boravila u ovom apartmanu i oduševljena sam. Kuća je malo izvan puta (tišina je zajamčena), restorani, plaža/more, trgovine su na pješačkoj udaljenosti. Dvorište/vrt je ograđeno tako da je sigurno za pse. U neposrednoj blizini postoje mogućnosti za malu jutarnju i večernju “Pipi rundu” sa psima. Apartman je vrlo čist i njegovan te opremljen kvalitetnim i ukusnim namještajem. Ništa nije nedostajalo ni u kuhinji. Domaćini govore njemački, vrlo su topli, uslužni i vole životinje. Tražite li miran odmor sa svojim psom/psima, malo dalje od masovnog turizma, ovdje ste u dobrim rukama. Također se preporučuje za solo putnike. Već sam ponovno rezervirao za iduću godinu.

Preporučujem za : Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Pyrbaum , Njemačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+1, Kolovoz 2023
Vrlo lijep stan

Vrlo lijep i iznad svega vrlo čist stan. Psi su dobrodošli. Ništa ne nedostaje. Apartman je vrlo tih i još uvijek možete doći do plaže za 5 minuta hoda. Volimo dolaziti ovamo jer je prikladno za obitelj i kućne ljubimce.

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa njemački - Prikaži original
Sandra Lamešić
Govori:
Hrvatski, Njemački,
Više o domaćinu

Od velike nam je važnosti da se gost kod nas osjeća ugodno što se i vidi kod opremljenosti našeg apartmana kao što to i samo ime"Fjaka"kaže. Fjaka je mediteranski način života, Fjaka znaci odmor i zato, ako se želite istinski odmoriti, dođite u apartman Fjaka.

Oglas Apartman Fjaka je pregledan 4459 puta od 01.11.2023.