Apartman BrezaHvar Sućuraj - Otoci

cijena od € 25 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Hvar Sućuraj i regiji Otoci!
Opis objekta

Iznajmljujemo apartman u mjestu Sućuraj, Hvar. Jedan ,jedini u obiteljskoj kući . Isti je klimatiziran sa dva klima uređaja. TV, parking, roštilj, su vam na raspolaganju kao i velika natkrivena terasa koja vam nudi intimu i mir. U ponudi je i korištenje bicikla kao i manji izleti brodom. Kuća se nalazi u mirnom djelu mjesta, blizu plaže. U centru je nekoliko restorana, caffe barova, ambulanta, pošta, samoposluge, tržnica. Trajektna veza je iz Drvenika, vožnja traje 30 min i ljeti je red vožnji vrlo čest. Apartman je trokrevetni, s mogućnošću dva ležaja u prostranom dnevnom boravku.Znači, apatman je jednosoban sa prostranim dnevnim boravkom i velikom nadsvođenom terasom od 30 m2. Kuća je okružena vrtom, do plaže je pješice cca 2 min, a nedaleko se nalazi još niz pješčanih i šljunčanih plaža u kojima možete uživati jer su dostupne brodom, biciklom i šetnjom.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plaćanje se vrši po dolasku u apartman . Rezervacija se naplaćuje u iznosu od 10 % od ukupne cijene. U slučaju korištenja apartmana dužih od 14 dana dajemo popust i.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 10 m
  • Doktor: 10 m
  • Ljekarna: 10 m
  • Pošta: 20 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Postoji mogućnost najma barke , bicikla.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Breza
Nenad Sesardić Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Obiteljski čovjek. Star 50 godina. Otac triju djevojčica. Zaposlen, odvjetnik. Voli sport, dobru hranu, more i druženja. Volim ljude, bitno mi je da su gosti zadovoljni te da provedu dobar odmor. Kako posjedujem samo jedan apartman. Bavljenje turizmom mi nije zanimanje nego zadovoljstvo i mala dodatna zarada.

Oglas Apartman Breza je pregledan 2928 puta od 28.02.2015.