Kuća za odmor MStarigrad Paklenica - Zadar i okolica

cijena od € 70 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Starigrad Paklenica i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartman u "Maloj kući pored mora" nalaze se na Kozjači - rivijera Paklenica, 10 tak km od Starigrad Paklenice. Objekt je okružen borovima, prvi red do mora, sa vlastitom plažom udaljenom nekoliko stepenica od prostrane terase. Blizina nacionalnog parka Paklenica, duge planinarske staze u parku prirode Velebit, rafting na rijeci Zrmanji, biciklističke staze rivijere Paklenica, veliki izbor restorana sa dalmatinskom kuhinjom, samo su neki od razloga za idealan provod Vašeg obiteljskog odmora. Grad Zadar - vodeće turističko središte prepuno povijesnih i kulturni znamenitosti udaljeno je cca 45 km. Apartman je predviđeni za ugodan boravak 2 +4 osobe (60 m*2). Uz spavaću sobu (bračni krevet), prostran dnevni boravak sa 2 ležaja apartman posjeduje odlično opremljenu kuhinju, te veliku terasu sa savršenim pogledom na Velebitski kanal (20m*2). Uz terasu je i vlastiti roštilj koji Vam stoji na raspolaganju. Niz nekoliko stepenica spušta se do vlastite plaže tik uz more.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Akontacija za rezervaciju iznosi 20% od ukupne cijene smještaja. Uplata na IBAN račun vlasnika objekta. Ostatak plaćanje gotovinom na dan dolaska ili na račun prije dolaska. Vrijeme ulaza u apartman je od 14:00 sati, a vrijeme odlaska do 10:00 sati ujutro.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 7 km
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 7 km
  • Ljekarna: 7 km
  • Pošta: 7 km
  • Benzinska crpka: 7 km
  • Nacionalni park: 8 km
Vrsta plaže
Betonska,
Dodatni sadržaji
Uz obvezno piće dobrodošlice i voće trudimo se savjetima omogućiti boravak nezaboravnim. Od turističkih atrakcija ističemo Nacionalni park Paklenica - kanjoni Velike i Male Paklenice, sa preko 150 km uređenih planinarskih staza i penjalište koje raspolaže s gotovo 400 penjačkih smjerova različitih težina i dužina. Krško podzemlje obiluje prekrasnim špiljama od kojih je u neposrednoj blizini moguće posjetiti čak tri - Manitu peć, Modrić špilju i Cerovačke pećine. Za ljubitelji biciklizma obližnje područje raspolaže sa 40-ak km brdsko-biciklističkih staza koje vode kroz karakterističan krajolik kojim se izmjenjuju morsko-planinski pejzaži te dotiču atraktivne povijesne i prirodne lokalitete. Dok uživate u kristalno čistom moru odmor je moguće ulijepšati raftinaom ili kanuingom na rijeci Zrmanji.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Kuća za odmor M
Matea Zovko
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Kuća za odmor M je pregledan 3006 puta od 20.01.2023.