Apartman Evas PlaceSplit - Split i okolica

cijena od € 49 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Split i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Predstavljamo vam prostran i ugodno uređen 2osoban apartman u novijoj zgradi u širem centru grada, 10 minuta pješke od Dioklecijanove palače koji može smjestiti do 5 osoba. U cijenu su uključeni brzi bežični internet (WiFi), zatvorena GARAŽA unutar zgrade (18m2) i ostale potrepštine. Gostima je na punom raspolaganju: > Opremljena kuhinja sa poluotokom (mašina za suđe, grijalo za vodu, aparat za kavu, hladnjak sa škrinjom, ploča za kuhanje i pećnica) > OPEN-SPACE prostor ukljucujuci stol za 6ero ljudi i kožni kauč na kojem može spavati jos jedna osoba > SPAVAĆA SOBA sa bračnim krevetom (160x200), prostranim ormarom i LCD televizorom >MANJA SOBA sa krevetima na kat standardnih veličina (90x200) sa ormarom i radnim stolom > KUPAONA s komformnom kadom, zahodskom školjkom, bideom i umivaonikom > SANITARNI ČVOR sa zahodskom školjkom, umivaonikom i mašinom za pranje robe >BALKON duž cijelog open-space prostora, sa stolicama i stolom za prvu jutarnju kavu uz pogled na grad :)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
> Check-in nakon 13h, check-out do 10h > Akontacija cjelokupnog bookinga iznosi 20% > Rezervacije telefonom ili e-mail-om (preferiram) > Plaćanje u gotovini ili na račun.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 900 m
  • Plaža: 1.5 km
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 10 m
  • Ljekarna: 20 m
  • Banka: 20 m
Vrsta plaže
Pješčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
> ZATVORENI GARAŽNI PROSTOR UNUTAR ZGRADE UKLJUČEN JE U CIJENU, što je od velike važnosti s obzir na lokaciju gdje je inače problem parkirati vozilo. > Iz soba smještenih na istočnoj strani puca pogled na zvonik sv. Duje, more i otoke. > U stanu vas uvijek dočekaju mape grada Splita, prijedlozi za izlete, popis naših najdrazih restorana i sve ono što moze učiniti vaš posjet Splitu što ugodnijim :) > U neposrednoj blizini stana nalaze se brojni kafici, restorani, banke, trgovine, novinski kiosk, pekare etc.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Evas Place
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
London, Velika Britanija
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Evas Place, Lipanj 2016
Izvrsno!

Apartmani Evas Place je savršeno mjesto za aktivni odmor, stan je prekrasan i oduševio nas je, puno svjetla i konformnosti! Lokacija je odlična, oko nas se nalazilo sve šta nam je trebalo, trgovine banke, kafići i restoran zdrave hrane koji smo obožavali! Antonia nas je cekala koji sat duže jer nam je avion kasnio i nije joj to bilo niti malo teško, uputila nas je gdje možemo dobro pojesti i šta vidjeti, takvi bi domaćini uvijek trebali biti! Garaža nam je pomogla, nismo trebali misliti gdje parkirati. Hvala na svemu, nadam se da se vidimo opet! Martine&Mark

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Split, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Evas Place, Lipanj 2016
Odmor

Stan je uistinu lijep i udoban više od slike mogu reći! Mi smo imali garažu uključeno u našu cijenu koja je bila velika s obzirom na promet u Splitu. Mjesto je pogodno zbog ne bude u noisiy centra, ali vrlo blizu njega, samo 10 min hoda, a tu ste. U blizini mjesta su puno trgovini možete koristiti za pokretanje odmor (bankama, mjenjačnicama ...) i svoj svakodnevni raspoloženje (bakerys, kafići, helthy hrana stoji i sl) Antonia nas je dočekao veoma toplo i pod uvjetom da nam karte i letke pomaže nam da organiziramo naš boravak, imali smo sve što smo trebali, čak i više! Mi bi ljubav da se vrati! Hvala ti!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
A G Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski,
Oglas Apartman Evas Place je pregledan 5353 puta od 06.06.2016.