Apartman SalonaSolin - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Solin i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Ovaj komforan i moderno uređen apartman nalazi se u 100 godina staroj kamenoj obiteljskoj kući na par koraka od antičke Salone. Prikladan je za obitelj, prijatelje, parove. U apartmanu veličine 40m2 nalazi se: -potpuno opremljena kuhinja -dnevni boravak s kaučom na razvlačenje za dvije osobe, LED tv, klima uređaj, Wi-Fi. -spavača soba s queen size krevetom (160x200 cm ) -kupaonica s masažnom kadom, perilicom rublja, sušilom za kosu, gel za tuširanje -čisti ručnici i posteljina uključeni su u cijenu -dječji krevetić je dostupan -roštilj u vrtu Vam je na raspolaganju -javni, besplatni parking je odmah iza naše kuće -dobro opremljen market, pošta i ljekarna su u krugu 50 do 200m Želite li uživati u impresivnim ostacima antičke Salone (200m) od apartmana, posjetiti tvrđavu Klis (4km), popiti kavu na pjaci alkarskog grada Sinja (15 km) ili pod zidinama tvrđave Kamerlengo (15 km) u Trogiru sve je lako dostupno.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Vrijeme dolaska i odlaska prema dogovoru
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 3 km
  • Plaža: 3 km
  • Centar: 1 km
  • Trgovina: 50 m
  • Ljekarna: 100 m
  • Pošta: 100 m
  • Benzinska crpka: 1 km
  • Autobusni kolodvor: 7 km
  • Željeznički kolodvor: 7 km
  • Zračna luka: 15 km
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Salona
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 2 komentara
Zagreb , Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Salona, Srpanj 2016
Apartman Solona-Solin-Split i okolica

Apartman je potpuno opremljen, izgleda identično kao na slikama. Vlasnici su maksimalno ljubazni i dostupni u bilo kojem trenutku kako bi vam boravak učinili što ugodnijim. Besplatan parking nalazi se točno iza apartmana a dućan je preko ceste, doslovno 2 minute hoda. Što se tiče prometne povezanosti, apartman je na savrsenom mjestu jer je autobusna stanica za Split na cesti ispred apartmana, a centar Solina je 5 minuta autom istom tom cestom.S obzirom na sve navedeno i cijenu koja je jako pristupačna preporučili bismo ovaj apartman apsolutno svima.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima, Razgledavanje,
Zagreb, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartman Salona, Srpanj 2016
Apartman Solin

Apartmani su uredni i čisti, potpuno opremljeni i izgledaju točno kao na slikama. Vlasnici su iznimno pristupačni i spremni učiniti boravak što ugodnijim. Lokacija je odlično povezana sa znamenitostima Solina i Splitom. Stanica za bus se nalazi nasuprot apartmana te je potrebno 20 min vožnje do centra Splita. Preporučam svima boravak u ovom apartmanu!

Preporučujem za : Aktivni odmor, Noćne izlaske, Osobe željne mira, Starije osobe, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Romantičare, Osobe s kućnim ljubimcima,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Mladen Bonomi Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Salona je pregledan 5184 puta od 28.03.2016.