Apartman Salona Hills Solin - Split i okolica

cijena od € 240 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Solin i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Na obroncima brda Kozjak, u Solinu, samo 8 kilometara od grada Splita, nalazi se ova prekrasna kuća s bazenom. Upoznajte bogatu kulturno-povijesnu baštinu grada Splita, Trogira i antičke Salone. KUĆA SE SASTOJI OD DVIJE MODERNO OPREMLJENE SMJEŠTAJNE JEDINICE U PRIZEMLJU. Idealno za dvije obitelji. Svaka smještajna jedinica sastoji se od jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, s vlastitom kupaonicom, te druge sobe opremljene sa dva singl kreveta s mogućnošću spajanja na bračni krevet. Klimatizirani dnevni boravak s kaučem na razvlačenje i TV-om sa satelitskim programima. Prostrani WC sa hidromasažnom kadom. Ispred kuće gosti mogu uživati ​​u privatnom bazenu s čarobnim pogledom na Jadransko more i otoke te grad Split. Također imaju vanjski roštilj i sjenicu sa sjedećom garniturom gdje možete uživati ​​u romantičnoj večeri. Osigurano parkirno mjesto u dvorištu (nije potpuno ograđeno).

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Prijava od 15:00 do 23:00 Odjava do 10:00 Svoj dolazak jamčite i potvrđujete uplatom tražene akontacije koja iznosi 30% od ukupne cijene smještaja. Svi podaci za uplatu akontacije biti će poslani putem ponude na e-mail adresu gosta. Nakon primitka akontacije, rezervacija se smatra potvrđenom, a gostu se na e-mail adresu šalje voucher – potvrda rezervacije. Ostatak iznosa gost plaća pri dolasku u villu u gotovini ili uplatom na račun na koji je uplaćena i akontacija.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Gost može besplatno otkazati do 60 dana prije dolaska, u tom slučaju će dobiti povrat akontacije. U slučaju otkazivanja unutar 60 dana od dana dolaska gost nema pravo na povrat novca.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 km
  • Plaža: 10 km
  • Centar: 3 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 3 km
  • Ljekarna: 2 km
  • Banka: 2 km
  • Pošta: 3 km
  • Benzinska crpka: 3 km
  • Autobusni kolodvor: 50 m
  • Željeznički kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 25 km
Dodatni sadržaji
Ja sam Teo. Vlasnik sam SALONA HILLS APARTMENTS . Moja obitelj i ja živimo na prvom katu kuće s posebnim ulazom i gostima jamčimo maksimalnu privatnost. Potpuno sam svjestan kako bi se naši gosti udobno smjestili, trebali bismo biti dostupni u svakom trenutku da nas kontaktirate u slučaju bilo kakvih pitanja u vezi s vašim boravkom. Ovdje sam da vam pomognem da dobijete sve potrebne informacije koje bi vam olakšale odmor. Veselim se Vašem dolasku
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Salona Hills
Teo Baričević Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Ja sam Theo. Vlasnik sam SALONA HILLS APARTMENTS. Moja obitelj i ja živimo na prvom katu kuće sa posebnim ulazom i gostima jamčimo maksimalnu privatnost. Potpuno sam svjestan kako bi se naši gosti udobno smjestili, trebali bismo biti dostupni u svakom trenutku da nas kontaktirate u slučaju bilo kakvih pitanja u vezi s vašim boravkom.

Oglas Apartman Salona Hills je pregledan 6700 puta od 26.06.2022.