Apartmani SandiČiovo Slatine - Otoci

cijena od € 150 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Čiovo Slatine i regiji Otoci!
Opis objekta

Kamena kuća u prvom redu do mora s 5 apartmana. Kuća se nalazi u mirnom mjestu Slatine na otoku Čiovu. Veliki apartman na drugom katu sa 4 sobe za 8 osoba će vas očarati predivnim pogledom na more koji se pruža s velike terase. Apartman ima 2 kupaonice i 3 terase. Četiri apartmana nalaze se u prizemlju i ove godine su potpuno renovirana. Svaki ima po jednu spavaću sobu za 2 osobe te veliki, udobni kauč za 2 osobe u dnevnom boravku. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima i televizijama. Ispred kuće se nalazi parking koji je besplatan za naše goste. Idealno mjesto za opuštanje i druženje je veliki vrt koji se pruža na 3 razine. Opremljen je stolovima, stolicama, ljuljačkama, vanjskim tuševima i grillom za goste. Objekt se nalazi 5 metara od predivne šljunčane plaži te svega par minuta hoda do centra mjesta gdje su dostupni razni sadržaji. Boravak u našim apartmanima će vam pružiti istinski doživljaj Dalmacije.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Da bi gosti rezervirali smještaj u našem objektu, potrebno je uplatiti akontaciju koja iznosi 20% ukupnog iznosa. Gosti dobiju sve potrebne informacije za uplatu. Check in je nakon 14. 00h a chechout do 10h ujutro. U slučaju da gosti dođu ranije a apartman nije spreman, mogu ostaviti svoju prtljagu te se odmoriti u vrtu uz kavu ili jednostavno otići na kupanje ispred kuće. Iako gosti vrlo lako pronađu našu kuću, u slučaju problema mogu nas uvijek nazvati na kontakt telefon.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Plaža: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 50 m
  • Doktor: 1 km
  • Ljekarna: 8 km
  • Banka: 8 km
  • Pošta: 1 km
  • Benzinska crpka: 8 km
  • Autobusni kolodvor: 8 km
  • Zračna luka: 15 km
  • Marina: 8 km
  • Disco klub: 8 km
  • Nacionalni park: 65 km
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
Domaćini pomažu gostima u organizaciji jednodnevnih izleta na otoke (otok Šolta, Brač, Hvar, Vis, Biševo, Drvenik) i obližnje nacionalne parkove (Nacionalni park Krka, Nacionalni park Plitivička jezera). Za goste koji vole aktivni odmor, idealna prilika za istraživanje otoka je Quad adventures Safari. Uz profesionalnog vodiča možete uživati u off road vožnji na vlastitom quad ili buggy vozilu po vrhu otoka s kojeg se pruža zapanjujući pogled. Dnevne brodske linije za grad Split idealna su prilika za jednodnevni izlet. Luka je svega 5 minuta hoda od objekta. Povijesni grad pod zaštitom UNESCO-a Trogir udaljen je svega 20minuta vožnje automobilom. Predivne plaže i uvale na otoku moguće je istražiti i iznajmljenim brodovma.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Sandi
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 9 komentara
Dublin, Irska
Dobro (3/5) Boravio u Apartmani Sandi, Srpanj 2020
Jako loše

Što se tiče blizine mora, to je bilo jako dobro, a i apartman izgleda OK! Sve ostalo je bilo jako loše, naime mi smo došli da se odmorimo, a ne da slušamo, kako radnici rade na gradilištu pored apartmana u srcu sezone. Na katu iznad apartmana je bila užasna buka i neke dane nismo mogli zaspati do 3 ujutro! Jedan od najvećih problema je parking, koji je gospođa Ana riješila tek nakon 3 dana našeg svađanja s drugim gostima iz njenih apartmana! Stoga razmislite prije nego bukirate ovdje, nekada se isplati platiti malo više ali barem znate što dobijete za to!

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Preston, Poljska
Vrlo dobro (4/5) Boravio u Apartmani Sandi, Srpanj 2017
Predivno mjesto

Prekrasno mjesto s dalmatinskom atmosferom. Apartmani su vrlo čisti i prostrani. U vrtu možete provesti prekrasne večeri. Preporučujem obiteljima s djecom. Do mora 10 metara. Zaljubio sam se u ovo mjesto. Hvala Ana. Najbolje želje za vama i vašoj obitelji.

Preporučujem za : Starije osobe, Obitelji s djecom, Romantičare, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Poznań, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u Apartmani Sandi, Srpanj 2017
Raj na zemlji

Fantastičan apartmana. Bili smo 10 ljudi. Sve što je opisano. Vlasnici oduševiti i vrlo korisna. Savršeno mjesto za odmor obitelji s djecom i za mlade ljude. Split i Trogir, vrlo blizu, možete uzeti trajekt. Preporučujem svima. Mi ćemo definitivno vratiti.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Turiste bez auta, Razgledavanje,
Komentar preveden sa poljski - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Ana Andrijolić Oglašivač od 2016
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Dobar dan. Zovem se Ana. Volim putovati i otkrivati kultruru, običaje i gastronomiju država koje posjetim. Uvijek se trudim omogućiti svojim gostima da uistinu uživaju u svom odmoru i dožive predivan duh Dalmacije. Stojim na raspolaganju za sva pitanja i savjete te rado pomažem gostima pri organiziranju dnevnih izleta tijekom vašeg odmora.

Oglas Apartmani Sandi je pregledan 71601 puta od 26.03.2016.