Apartmani Villa RenataSevid - Split i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Sevid i regiji Split i okolica!
Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Što se tiče plaćanja potrebno je uplatiti akontaciju. A vrijeme dolaska i odlaska je po dogovoru. Uz smještaj imate piće dobrodošlice. Na raspolaganju su vam ležaljke i suncobrani. Apartmani su opremljeni sa svim samo vas čekaju. Za vrijeme boravka vozimo vas brodom u razgledavanje mjesta te po želji na kupanje u mjesto stari Trogir koje je ujedno zaštićeno UNICEF-om. Po dogovoru dolazimo po vas nakon kupanja. U starom Trogiru je pješčana plaža idealna za djecu ili igre u pijesku. Također častimo sa jednim ribljim menijem. Nadam se da ćemo vas vidjeti i čekamo vas.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 10 m
  • Centar: 100 m
  • Restoran: 100 m
  • Ljekarna: 2 km
  • Pošta: 2 km
  • Autobusni kolodvor: 20 km
  • Zračna luka: 2 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Dodatni sadržaji
Kuća je smještena u mirnom dijelu mjesta Sevid. Sastoji se od četiri ista apartmana što površinom što izgledom. Smješteni su uz more tako da se sa balkona pušta prekrasan pogled na more i otoke. Ispred apartmana nema ceste tako da je sigurno za djecu. Uz apartmane je betonska plaža sa stepenicama za ulaz u more, a cca 30 m dalje je šljunčana plaža. Gostima je također na raspolaganju veliki parking. Iza apartmana su na raspolaganju dva grilla sa stolovima i stolicama a ta terasa ima također pogled na more. Imate još mogućnost i vanjskog tuširanja a zbog blizine mora možete cijeli dan uživati u kupaćim kostimima. Ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti nas i uz ljubazne domaćine provesti miran odmor daleko od gužve i galame. Čekamo vas!
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Renata
Renata Vidović Oglašivač od 2020
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Villa Renata je pregledan 9154 puta od 02.02.2020.