Mobilna kućica ViviSelce - Kvarner i gorje

cijena od € 140 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Selce i regiji Kvarner i gorje!
Opis objekta

Nudimo smještaj u vrhunski opremljenim potpuno novim mobilnim kućicama u Selcu, kamp Selce (Jadran Crikvenica). Naše mobilne kućice smještene su na premium pozicijama, tik uz predivan novi kompleks biobazena na dvije kaskade. Udobnost hotela u prirodi u našim kućicama dolazi uz pogled na more. Kućica je predviđena za boravak 6 osoba, potpuno opremljena, u svakoj se nalaze dvije odvojene spavaće sobe, svaka s pripadajućom kupaonicom, blagavaonica, potpuno opremljena kuhinja (čak i po Masterchef mjerilima), a kao šlag na torti predivna terasa sa lounge garniturom i stolom za objed. Mir, cvrkut ptica, blizina mora i bazena...ne zvuči li i vama kao svršen odmor?

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Osjećajte se kao kod kuće, opustite i uživajte u našim novim kućicama. Check in od 14h, check out do 10h. Ključevi se preuzimaju na recepciji, gdje se plaća i turistička i boravišna taksa koja nije uključena u cijenu.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija se vraća ukoliko se otkaže 30 dana prije planiranog dolaska.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Centar: 500 m
  • Trgovina: 1 km
  • Restoran: 200 m
  • Ljekarna: 800 m
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Zračna luka: 23 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Od kampa do samog Selca vodi krasna šetnica i svega je 5 minuta hoda potrebno do Selca u kojem možete uživati u restoranima, pekarama, dućanima, ribarskim večerama. Plaža je šljunčana i betonirana, uz mogućnost najma ležaljki, suncobrana, pedalina, ronilačke opreme...
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Mobilna kućica Vivi
Ivan Jurkovic Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Francuski, Slovenski,
Više o domaćinu

Dobrodosli u nase mobilne kucice! Mi smo Ivan i Iva, zaljubljenici u mobilne kucice i nase more opcenito. Imamo dvoje djece i svaki slobodan trenutak koristimo za odlaske na more i uzivanje u njemu. Budite nasi dragi gosti!

Oglas Mobilna kućica Vivi je pregledan 11234 puta od 03.06.2022.