Apartmani DijanaSeget Vranjica - Split i okolica

cijena od € 35 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Seget Vranjica i regiji Split i okolica!
Opis objekta

Apartmani Dijana nalaze se u srcu Dalmacije, malom i mirnom turističkom mjestu Seget Vranjici smještenom na prekrasnom poluotoku. Trogir, grad pod UNESCO zaštitom je udaljen samo 6 km, ostaci Antičke Salone 25 km, 1700 godina star grad Split, biser Hrvatskog turizma 30 km. Autocesta (ulaz Prgomet) udaljena 30 km vas spaja sa svim odredištima u Hrvatskoj. Apartmani Dijana nude 4 smještajne jedinice, ukupnog kapaciteta za 15 osoba, sa pogledom na more udaljeno 50 m, te osiguranim natkrivenim parking prostorom za tri vozila i garažom za jedno. Smješteni u samom središtu mjesta, unutar minutu-dvije hoda nalaze se supermarketi, kafići, restorani sa ribljim i mesnim Dalmatinskim specijalitetima, te šetnicom koja se proteže duž cijelog mjesta. Šljunčane i kamenite plaže sa hladom, pogodne za djecu udaljene su također par minuta hoda. U blizini su i sportski tereni za različite sportske aktivnosti (tenis, košarka, mini golf,...), kao i staza pogodna za trčanje ili vožnju bicikla.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 10 m
  • Restoran: 50 m
  • Banka: 4 km
  • Pošta: 4 km
  • Benzinska crpka: 4 km
  • Autobusni kolodvor: 800 m
  • Zračna luka: 7 km
  • Marina: 50 m
  • Sportske aktivnosti: 400 m
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Dijana
Komentari
Odlično! 5/5
Ocjena gostiju na temelju 16 komentara
Wrocław, Poljska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Srpanj 2018
Preporučujemo!

Apartman je opisan na prekrasnom mjestu - čist, ukrasan i moderan. Prijateljski, vlasnici pomoći u različitim situacijama, Ovdje se zaista možete opustiti. Rado ćemo ponovno doći ovdje.

Preporučujem za : Aktivni odmor, Osobe željne mira, Obitelji s djecom, Razgledavanje,
Komentar preveden sa engleski - Prikaži original
Donji Miholjac, Hrvatska
Odlično! (5/5) Boravio u A4, Kolovoz 2018
A4

Apartman je velik, lijep i uredan; dvije spavaće sobe, potpuno opremljena kuhinja, veliki balkon i kupaonica (kao što je i prikazano na slikama). Vlasnici su vrlo ljubazni i susretljivi. Trgovina je na par koraka od apartmana. Plaža ima nekoliko, nama je najviše odgovarala plaža s hladovinom koja je od apartmana udaljena 10-ak minuta laganog hoda. Moja obitelj i ja smo zadovoljni ovogodišnjim odmorom!

Preporučujem za : Osobe željne mira, Obitelji s djecom,
Košice, Slovačka
Odlično! (5/5) Boravio u A2+2, Kolovoz 2018
odmor

Smjestaj je bio izvrstan, cist, wifi i klima je otišla u izvrsnu, veliku i brzu komunikaciju s vlasnikom. Također smo primili pozornost od gospođe kuće i ukusnih rajčica iz njihovog vrta, restorana u blizini smještaja, trgovine suprotno. Cijenim cijeli odmor. Ako se ništa ne promijeni, ponovno ćemo vidjeti godinu dana. Dobra večer

Preporučujem za : Obitelji s djecom,
Komentar preveden sa slovački - Prikaži original
Prikaži sve komentare
Igor Teklic Oglašivač od 2014
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Dijana je pregledan 38875 puta od 24.01.2014.