Apartmani BrugiSeget Vranjica - Split i okolica

cijena od € 49 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Seget Vranjica i regiji Split i okolica!
Opis objekta

U objektu Brugi možete se osjećati kao kod kuće. Ugođaj i opremljenost dovoljni su za opuštanje i odmor. Sve je jednostavno, uredno i novo opremljeno. Apartman Brugi A6 idealan je za četvoročlanu obitelj, jer ima dvije dvokrevetne sobe ali i šest gostiju nesmetano boravi zbog kauča na razvlačenje u dnevnom dijelu koji je povezan sa terasom na kojem se nalazi vrtni stol sa stolicama i roštiljem predviđen za druženje i opuštanje. Ležaljke na terasi stavljene su kako bi mogli uživati u otvorenom pogledu na more i otoke kao i izlascima i zalascima sunca. Na raspolaganju je i garaža koja je predviđena za jedan automobil. Apartman A3 ima dvokrevetnu sobu i sofu na razvlačenje u dnevnom dijelu koji je povezan sa kuhinjom. Pruža mogućnost boravka 3 gosta. Roštilj je smješten u donjem dijelu kuće. Gosti imaju mogućnost parkirati automobil u dvorište. Može se iznajmiti i kao jedna cjelina. Ukoliko imate veliku obitelj ili drustvo mogucnost najma oba apartmana. Svi na okupu, najlješe!!

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Rezervirati apartman je moguće uz prethono kontaktiranje putem maila. Na isti način se dogovaramo oko Vaših dolazaka odnosno odlazaka. Iznos akontacije uplačuje se putem doznake i to 30% od ukupnog iznosa cijene. Po primitku potvrde o Vašoj uplati zatražen termin se zatvara.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Akontacija umanjena za trošak bankovne usluge vrača se isključivo ukoliko je gost u realnom vremenu otkazao svoj boravak. Kontaktirati domačina zbog politike otkazivanja.
Udaljenost od objekta
  • More: 20 m
  • Plaža: 70 m
  • Centar: 700 m
  • Trgovina: 500 m
  • Restoran: 700 m
  • Ljekarna: 700 m
  • Zračna luka: 12 km
Vrsta plaže
Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Svakog gosta čeka rashlađeno piće po dolasku u apartman. Ukoliko želite ponijeti sa odmora još lijepih i nezaboravnih slika, prepričavati avanture možemo Vam organizirati jednodnevne izlete ili transfere kao i najam skutera koji pruža mogućnost istraživanja mjesta i okolice. Iskoristite svaki trenutak i nezaboravno se provedite, a mi ćemo vam u tome pomoći.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Brugi
Nera Tešija Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Poštovani, Zadovoljstvo mi je što ste odlučili svoj odmor provesti u Brugi apartmanu, savršeno mjesto za bijeg od gradskog načina života. Potrebno je samo da se opustite i uživate u mirnom mjestu sa dragim ljudima. To je razlog zbog kojeg se gosti vračaju.

Oglas Apartmani Brugi je pregledan 19786 puta od 10.06.2017.