Apartmani ZubakRovanjska - Zadar i okolica

cijena od € 200 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rovanjska i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Prelijepa Rovanjska smještena je u uvali na samom kraju Podvelebitskog kanala, nedaleko od Zadra. Blizina Velebita obogaćuje ovaj kraj svojim parkovima, spiljama, šetnicama i biciklističkim stazama. Spilja Modrič speleološko je bogatstvo u podnožju Velebita, a crkvica sv. Jurja u samom mjestu biser je starohrvatske sakralne arhitekture. U blizini je nacionalni park Paklenica 8 km, nacionalni park Plitvička jezera cca 95 km, a nacionalni park Krka na udaljenosti je cca 85 km. Apartmani su udaljeni 200m od autobusne stanice, 400 m od plaže, 30 km od zračne i trajektne luke Zadar. S terase se pruža prekrasan pogled na more i osobito lijep zalazak sunca. Apartmani su suvremeno i kompletno opremljeni.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Model plaćanja - pri rezervaciji uplatiti 30% cijene, a ostatak novca kod samog dolaska. Boravišna pristojba uključena je u cijenu. Polog od 150 € ostavlja se u slucaju stete, a vraca se na dan odlaska. Vrijeme dolaska je SUBOTOM od 13:00 h - 18:00h, a vrijeme odlaska je SUBOTOM do 10:00h.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 700 m
  • Plaža: 700 m
  • Trgovina: 200 m
  • Restoran: 200 m
  • Autobusni kolodvor: 200 m
  • Zračna luka: 30 km
  • Marina: 400 m
  • Nacionalni park: 6 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Zubak
Tea Zubak Oglašivač od 2017
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Rovanjska je malo naselje smješteno uz rub velebitskog kanala, u uvali gdje se kontinentalna i morska klima mješaju, u blizini 3 parka prirode: Telačćica, Vransko jezero i Velebit, te 5 nacionalnih parkova: Kornati, Sjeverni Velebit, Plitvička jezera, Paklenica i Krka. Turistička je oaza koja svojim posjetiocima nudi miran i ugodan odmor u pravom Dalmatinskom ambijentu.

Oglas Apartmani Zubak je pregledan 9171 puta od 06.06.2017.