Apartman EmilRovanjska - Zadar i okolica

cijena od € 40 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rovanjska i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Apartman Emil se nalazi u kući. Ima parkirno mjesto a prije ulaska u apartman nalazi se vanjski kamin, stol i stolice, te vanjski tuš, koji je idealan za vruće ljetne dane. Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe, malom kupaonicom, a kuhinja dnevni i blagavaonica nalaze se u istoj malo većoj prostoriji. Ako zatreba gostima je na raspolaganju prostorija koja služi za pranje peglanje te sadrži sredstva za čišćenje. Idealno za bjeg od svakodnevnog stresa i savršeno mjesto za opuštanje. Vlasnici ne žive u toj kući tako da su mir i sloboda zajamćena. Apartman se nalazi u malom mjestu Rovanjska svega 30km udaljena od Zadra, 10km od Starigrada-Paklenica. U blizini se nalazi Modrić špilja, rijeka Zrmanja gdje se organiziraju vožnje u kajacima. Svega 5min vožnje autom nalazi se ulaz na atocestu Zagreb-Split, te se može iskusiti Bangi jumping sa masleničkog mosta idealan za sve ljubitelje adrenalina. Ni ljubitelji bicikle neće ostati uskraćeni jer postoje brtske staze.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Plačanje se vrši u objektu prilikom dolaska osim akontacije koja iznosi 10 % ukupne cijene koja se vrši prilikom rezervacije najmanje 15 dana prije dolaska na račun vlasnika, prijava gostiju je od 16:00 do 20:00 (ili po dogovoru), odjava se vrši na dan odlaska najkasnije do 11:00.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Povrat akontacije se vrši na račun uplatitelja ako otkažu 15 dana prije dolaska
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 100 m
  • Trgovina: 30 m
  • Restoran: 100 m
  • Zračna luka: 50 km
  • Nacionalni park: 20 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Sve u apartmanu je uključeno u cijenu, a domaćini su uvjek dostupni za kontakt i informiranje o događajima u blizini.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Emil
Martina Rnjak Oglašivač od 2022
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Emil je pregledan 3982 puta od 21.01.2022.