Apartman StellaRovanjska - Zadar i okolica

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rovanjska i regiji Zadar i okolica!
Opis objekta

Iznajmljuje se apartman s 4 zvjezdice (pogodno za 4 osobe) u mjestu Rovanjska pokraj Zadra. Apartman je moderno namješten, sadrži klimu, TV, wi-fi, terasu i balkon s pogledom na more. Soba ima veliki bračni krevet, a u boravku je kutna garnitura na razvlačenje. Kuhinja je opremljena svim pomagalima (pećnica, mikrovalna, ploča za kuhanje, hladnjak, aparat za kavu, perilica suđa). Osiguran parking te veliko dvorište s roštiljem. Udaljenost od plaže 100 m, od Zadra 25 km, a od Nacionalnog parka Paklenica 7 km. Naknada za čišćenje je 30 eura. Rezervacija termina samo uz akontaciju.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Cijena po noćenju 70 € boravišna pristojba. Korištenje klime 5 € po danu. Naknada za čišćenje je 30 €. Rezervacija termina samo uz akontaciju.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Dragi gosti, dobrodošli ste u apartman Stella i u ovim novonastalim okolnostima. Povrat akontacije vršim samo u slučaju zatvorenih granica.
Udaljenost od objekta
  • More: 60 m
  • Plaža: 60 m
  • Trgovina: 30 m
  • Benzinska crpka: 70 km
  • Nacionalni park: 50 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Stella
Milja Čupen Oglašivač od 2019
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Stella je pregledan 11948 puta od 26.06.2019.