Apartmani Cvita Holiday Rogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 120 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

U Rogoznici, u prekrasnoj uvali Lozica, na udaljenosti 150 m od mora i plaža, nudimo vam 6 ekskluzivnih apartmana kapaciteta od 2 do 8 osoba na površini od gotovo 5.000 m2. Apartmani su smješteni u naše dvije vile, vila MARTINA (bijela zgrada), udaljena 30 m od mora i 50 m od vanjskog bazena, gdje se nalaze 2 komforna apartmana (A1 (85 m2, prizemlje, 2 spavaće sobe) i A2 (85 m2, prvi kat, 2 spavaće sobe) ), te Vila DARIA (žuta zgrada), udaljena 120 m od mora i 20 m od vanjskog bazena, gdje se nalaze 4 apartmana (A3 (75 m2, prizemlje, 2 spavaće sobe), A4 (90 m2, prvi kat, 3 spavaće sobe), A5 (45 m2, prvi kat, 2 spavaće sobe) i A6 (100 m2, drugi kat, 4 spavaće sobe)). Apartmani su opremljeni klima uređajem, Smart TV, WiFi internetom, potpuno opremljenom kuhinjom, te svim ostalim potrebnim za ugodan i opušten odmor. Uz smještaj, našim gostima potpuno besplatno nudimo korištenje vanjskog bazena sa sunčalištem i dječjim igralištem. Dobrodošli u Apartmane CVITA Holiday u Rogoznici! :)

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Da biste potvrdili svoju rezervaciju, potrebno je uplatiti polog od 25% od ukupnog iznosa na naš bankovni račun u roku od 7 dana od potvrđene rezervacije. Ostatak iznosa 75% plaća se po dolasku u gotovini. Napomena: nije moguća uplata kreditnim/debitnim jer nismo registrirani za tu uslugu.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 200 m
  • Centar: 1.8 km
  • Trgovina: 1.5 km
  • Restoran: 500 m
  • Doktor: 1.5 km
  • Ljekarna: 1 km
  • Pošta: 1.5 km
  • Marina: 1 km
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Apartmani CVITA Holiday su savršeni za obiteljski odmor. Uz smještaj, našim gostima nudimo korištenje vanjskog bazena s sunčalištem i dječjim igralištem tako da npr. dok se roditelji sunčaju i opuštaju na vanjskom bazenu, njihova djeca se mogu bezbrižno igrati u ograđenom dječjem igralištu pod nadzorom roditelja. Kako biste ispunili slobodno vrijeme i bolje upoznali ljepote Hrvatske, možemo vam pomoći organizirati izlete brodom, vodene sportove, izlete u nacionalne parkove Kornati i Krka, posjete UNESCO-ovim gradovima s velikom kulturno-povijesnom baštinom (Split, Trogir, Šibenik, Dubrovnik ...), prijevoz iz/do zračne luke Split, rezervacije restorana, izlet brodom, i još mnogo toga ... Rogoznica je savršeno mjesto i izvrsno polazište za sve izlete u bližem i širem području.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Cvita Holiday
Martina Cvita Barun Oglašivač od 2010
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Više o domaćinu

Rođena sam u malom mjestu na moru zvanom Rogoznica, najljepše mjesto na svijetu :) Volim upoznavati nove ljude, nove kulture, ostvariti nova iskustva, to su i razlozi zbog kojih uživam raditi ovaj posao. Glavni moto moje obitelji i mene da se trudimo svakom gostu učiniti boravak u Hrvatskoj što ugodnijim. Dobrodošli u CVITA Holiday Apartmane!

Oglas Apartmani Cvita Holiday je pregledan 14679 puta od 09.03.2021.