Apartman DavidRogoznica - Šibenik i okolica

cijena od € 75 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rogoznica i regiji Šibenik i okolica!
Opis objekta

U našem objektu će te dobiti prijateljsku atmosferu. Objekt je svega 3 minute hoda od prekrasne plaže i kristalno čistog mora. Prije svega komunikativna sam i zabavna osoba željna druženja i upoznavanja novih ljudi i kultura.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Dragi gosti, plaćanje vrišimo direktnom uplatom na račun ili prillikom dolaska, što možemo dogovoriti putem e mail-a. Depozit iznosi 30% od iznosa Vaše rezervacije. Hvala, David apartments
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
Vrsta plaže
Šljunčana,
Dodatni sadržaji
U mjestu Zečevo malom mjestu pored Rogoznice u regiji Šibensko-Kninska, Apartman David nudi smještaj s besplatnim WiFi pristupom. Sve jedinice imaju prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu, bide i tušem. Apartmani su opremljeni i perilica posuđa, pećnica i hladnjacima. Gosti u apartmanu mogu uživati u stolnom tenisu na licu mjesta, ili roniti ili biciklirati u okolici. Trogir je udaljen 30 km od apartmana David, dok je Šibenik udaljen 36 km od objekta. Najbliža zračna luka je Zračna luka Split, 35 km od objekta.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman David
David Prcela Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman David je pregledan 14065 puta od 11.12.2018.