Apartman CvitaRivanj - Otoci

cijena od € 60 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Rivanj i regiji Otoci!
Opis objekta

Apartman na prvom katu obiteljske kuće, vlastiti ulaz preko terase s pogledom na more, otoke, luku ,mirno mjesto, malo ljudi, bez prometnica i semafora. Vlastiti parking uz kuću, plaža prirodni šljunak, idealno za djecu. Apartman je opremljen moderno, funkcionalno, mikrovalna, pekač kruha, tv, zamrzivači, hladnjaci. Na plaži udaljenoj 50 suncobran. Katamaran vozi 35 min od Zadra, trajekt 1 sat i 15 min svaki dan, trgovina pokretna jednom tjedno, terasa za 10 ljudi ako pozovete prijatelje, možete kupiti ribu od lokalnih ribara,,,sve za ugodan život, osobno goste vodim na otok kao vlasnica, smještam ih i upoznajem sa svime u stanu. Prvog dana po dolasku nudim ručak dok se smjeste, u app. Ima ulje, mlijeko ,maslinovo ulje vlastite proizvodnje ,toaletnih potrepština, vino mineralna i pivo dok se ne opskrbe.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Trajekt ide svaki dan u 11 ili 12 ili 13 ili 10 sati iz Zadra, 1 sat i 15 min. Idealno je doći subotom, plaćanje akontacije ,rezervacije 20 ili 30 %od cijene ( predviđeno dana) ,vlasnica će goste dočekati i osobno odvesti u apartman.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Ako sam spriječena povodom smrti u obitelji ili nekog drugog valjanog razloga ,vraćam novac uplaćen za akontaciju
Udaljenost od objekta
  • More: 50 m
  • Plaža: 60 m
  • Centar: 10 m
  • Trgovina: 60 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Stjenovita,
Prikaz na karti
Zdenka Mičić Oglašivač od 2021
Govori:
Hrvatski, Engleski, Talijanski, Slovenski,
Više o domaćinu

Rođena na otoku Rivnju ,školovanje i rad u Zadru ,od 2018 u mirovini živim na Rivnju Ako se odlućite provesti odmor kod nas ,bit cemo vam dobri domacini, imaćete mir, čisto more prirodnu plažu,terasu s pogledom od milijun dolara

Oglas Apartman Cvita je pregledan 5268 puta od 07.06.2021.