Apartman MartinaPula - Istra

cijena od € 45 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Pula i regiji Istra!
Opis objekta

Apartman Martina blizu obale, topao i gostoljubiv Apartman Martina namješten je za najviše 4 osobe. Dnevni boravak s TV SAT, Wi-Fi-jem, prostorom za sjedenje, kaučom na rasklapanje i blagovaonom ima otvorenu kuhinju i izlaz na balkon. Apartman ima spavaću sobu s bračnim krevetom i kupaonicu. Apartman Martina udaljen je svega nekoliko stotina metara do marine Veruda i raznih plaža koje vas okružuju. To su Zlatne stijene, Verudela, Lungo Mare i mnogi drugi. Toplo i gostoljubivo namješten apartman Martina vas poziva da ostavite svoje svakidašnje obveze, brige, stres i užurbanost i da se opustite...Uživajte u miru, mirisu Mediterana i toploj ljetnoj večeri.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Pravila smještaja Check-in: 16:00 h Check-out: 10:00 h Postotak predujma: 20 % Sigurnosni polog: €120 povratno Maks. broj gostiju 4 Ljubimci: dozvoljeni Cijena uključuje: VAT, turistička taksta i sve izlistano na početnoj stranici
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 500 m
  • Plaža: 500 m
  • Centar: 2 km
  • Željeznički kolodvor: 3 km
  • Zračna luka: 7 km
  • Marina: 3 km
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Dodatni sadržaji
Niz utvrda iz 19. stoljeća. svjedoče o važnosti Pule kao najvažnijoj luci austrougarske mornarice. Od tada su sačuvani mnogi dvorci, podzemni tuneli, vojarna, bolnica, časničke vile, pomorsko groblje. Pula je najpoznatijia po gladijatorskoj areni, veličanstvenom rimskom amfiteatru iz 1. stoljeća. Pula je zanimljiva kao grad s multikulturalnom arhitekturom, gdje se miješaju utjecaji različitih stilova koji su obilježili važna povijesna razdoblja u ovom gradu.
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Martina
Adrias Tours Oglašivač od 2018
Govori:
Hrvatski, Engleski, Njemački,
Više o domaćinu

Adrias Tours je mala ali sveobuhvatna online turistička agencija sa sjedištem u Medulinu. Naša posebnost je to što smo usko specijalizirani isključivo za područje Južne Istre i sve što se nudi upravo na tom području.

Oglas Apartman Martina je pregledan 9292 puta od 01.06.2018.