Apartmani Villa KamenBrač Pučišća - Otoci

cijena od € 30 na noć
Ups, izgleda da ovaj oglas trenutno nije aktivan. Bez panike, za Vas imamo veliki izbor odličnog smještaja u gradu Brač Pučišća i regiji Otoci!
Opis objekta

U staroj gradskoj jezgri mjesta Pucisca na otoku Bracu, u renoviranoj staroj kamenoj kuci nudimo dva mala studio-apartmana A2 2, te apartman u prizemlju A4 2 koji bi se mogao iznajmiti kada bi cijelu kucu bukirali za ukupno do 14 osoba. U vrlo autohtonom okruzenju sa mnogo starosjedioca uokolo uzivate u posebnom ambijentu. More i centar su samo 100m udaljeni, i sljuncana plaza isto samo 300m. U okolici ima nekoliko restorana, kafica, trgovina i slicno, tako da se osjeca jedan vrlo ugodni ambijent. Kuca je na dva kata, te se stuido-apartmani nalaze na katu sa zajednickom terasom, dok je stan u prizemlju samo moguce dodatno iznajmiti ako se zeli cijelu kucu bukirati. Parkirat se moze na dnu brda cca.100m od kuce na javnoj povrsini gdje je parkiranje besplatno.

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Nacin placanja: cca. 30% akontacija na bankovni racun ili paypal, te ostatak pri dolasku ili nekoliko dana prije dolaska na racun.
Boravišna pristojba nije uključena u cijenu.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 300 m
  • Trgovina: 300 m
  • Restoran: 100 m
  • Banka: 400 m
Vrsta plaže
Šljunčana, Betonska,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartmani Villa Kamen
Mladen Tomasevic Oglašivač od 2015
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartmani Villa Kamen je pregledan 5776 puta od 01.06.2015.