Apartman MarinePrvić - Otoci

cijena od € 100 na noć
Opis objekta

Apartman Marine smješten je na prekrasnom malom otoku Prvić. Apartman se nalazi 100m od mora, centra, restorana, trgovina i drugih zanimljivih sadržaja. Apartman se sastoji od tri spavaće sobe s bračnim krevetima, kuhinje, dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje, balkona i kupaonice. Ispred ulaza u apartman nalazi se privatna dvorišna terasa sa roštiljem i prostorom za sjedenje. Apartman sadrži dva klima uređaja, satelitsku antenu, TV uređaj, WiFi internet te sve potrebne kuhinjske i kupaonske električne uređaje Sadržaj: - Kuhinja: pećnica, hladnjak, ugradbena ploča za kuhanje, perilica posuđa, posuđe i kuhinjski pribor - Dnevni boravak: sofa na razvlačenje, blagavaonski stol, stolice i balkon - Spavaće sobe: 1. soba (krevet 190x180, ormar i klima uređaj), 2. soba (krevet 190x180, kauč i ormar) 3. soba (krevet 190x160 i ormar) - Kupaona: tuš kabina, wc, umivaonik i ormarić s ogledalom, perilica rublja, sušilo za kosu - Privatna dvorišna terasa s roštiljem, stolom i klupama

Smještajne jedinice
Ostale informacije
Plaćanje i napomene
Otok je bez automobila te se do otoka može doći redovitom brodskom linijom Jadrolinije, a brodovi plove nekoliko puta dnevno u Šibenik i Vodice, i radnim danom i vikendom, a moguć je i prijevoz Taxi brodovima tijekom cijelog dana i noći.
Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
Politika otkazivanja
Rezervacija apartmana postaje važeća uplatom 20% ukupne cijene boravka. Ostatak cijene uplaćuje se po dolasku. U cijenu je uključena boravišna pristojba.
Udaljenost od objekta
  • More: 100 m
  • Plaža: 300 m
  • Trgovina: 100 m
  • Restoran: 100 m
Vrsta plaže
Pješčana, Šljunčana, Betonska, Stjenovita,
Prikaz na karti
Točke od interesa u blizini smještaja Apartman Marine
Boravili ste ovdje?
Napišite komentar!
Danijela Livić
Govori:
Hrvatski, Engleski,
Oglas Apartman Marine je pregledan 2603 puta od 20.06.2023.